Neum bilježi najuspješniju 
postsezonu nakon rata – Jabuka.tv

Neum bilježi najuspješniju 
postsezonu nakon rata

Više nego zadovoljni mogu biti turistički djelatnici i općinske vlasti u Neumu. Po svim pokazateljima svjedočimo možda i najuspješnijoj turističkoj sezoni u jedinom bh. gradiću na moru koji je, sada je to već i dokazano, zauzeo zapaženu poziciju na europskom turističkom tržištu, piše Večernji list.

Odlični rezultati u predsezoni, a onda i u onoj špici turističke sezone te nastavak ništa manje uspješnih aktivnosti i u postsezoni samo govore u prilog tomu da je Neum postao jedna od najboljih turističkih destinacija na cijelom Jadranu. Sve to najbolje oslikava podatak da su trenutačno svi neumski hoteli popunjeni i da je u ovom gradu oko dvije tisuće, većinom, stranih gostiju.

Točnije, ovo je i najuspješnija postsezona u Neumu nakon rata, a što je odlična stvar i jako dobra podloga za već sljedeću sezonu od koje se dosta toga očekuje.

“Već imamo pokazatelje kako je svaki mjesec i u glavnoj sezoni, a evo posebno u ovoj postsezoni premašio rezultate ostvarene u istim mjesecima prošle i ranijih godina. To svakako raduje, ali i poziva na oprez da se nitko ne bi trebao opuštati jer smo već započeli pripreme za iduću turističku sezonu. Rezultati ostvareni u predsezoni su čak oko 20 posto bolji u odnosu na prošlu godinu dok će i ova postsezona za desetak posto biti uspješnija u odnosu na isto razdoblje prošle godine,” piše Večernji list.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.