Damir Kedžo očarao Ruse svojom pjesmom i pobijedio u velikom showu

Damir Kedžo

Sva trojica pjevača iz našeg prvog boy banda ‘Saša, Tin i Kedžo’ danas su uspješni u svojim poslovima

Damir Kedžo u subotu je pobijedio u ruskom showu ‘New wave stars 2015’. Izvedbom svoje pjesme ‘Kada ljubav stisne zube’ još je jednom oduševio publiku i žiri.

To glazbeno natjecanje je izuzetno poznato u Rusiji i prati ga 150 milijuna ljudi. Za svoj prvi nastup u Sočiju izabrao je pjesmu ‘All by my self’ koju u originalu izvodi Celine Dion. Drugog dana natjecanja pjevao je duet s Eddiejem Butlerom.

Pobjednik dobiva diskografski ugovor.

– Ponosna do neba. Veliki brat pobjednik festivala ‘New Wave’!!! Bravo braco! Bravo, bravo…, napisala je njegova sestra Doris Kedžo na Facebook.

Jedan od kvalitetnijih muških vokala naše glazbene scene, dobitnik je nagrade za najbolju interpretaciju na prošlogodišnjem Splitskom festivalu te dobitnik Nagrade hrvatskog glumišta za izuzetno ostvarenje mladih umjetnika do 30 godina za opereta/mjuzikl koju je zaslužio igrajući ulogu biskupa Hudija u mjuziklu ‘Crna kuća’.

Početkom godine bio je na teškoj operaciji čeljusti nakon koje mjesec dana nije mogao govoriti. Naime, imao je urođenu deformaciju donje čeljusti, što mu je s godinama bio sve veći zdravstveni i estetski problem.

29-godišnji pjevač iz Omišlja postao je poznat po prvom hrvatskom boy bandu ‘Saša, Tin i Kedžo’, koji je nastao u reality showu Nove TV 2003. Iako se nisu dugo održali kao bend, sva trojica danas su uspješni.

Saša Lozar posljednjih vikenda oduševljava publiku svojim iznimnim pjevačkim talentom i transformacijama u showu Nove TV ‘Tvoje lice zvuči poznato’, a omiljen je i radijski voditelj.

Tin Samardžić se potpuno povukao iz javnosti i bavi se turizmom što mu je struka, direktor je supetarskog hotela već više od sedam godina.

Komentiraj: