Neslaganje: Ivana Ćubela napustila Našu TV

Ivana Ćubela, zamjenica glavne urednice programa Naše TV i urednica i voditeljica dijaloških emisija

Ivana Ćubela, jedno od zaštitnih lica Naše TV napustila je tu televizijsku kuću. Kako neslužbeno doznajemo, razlog je neslaganje s uredničkom politikom kuće. Komentar od Ćubele nismo dobili, osim potvrde da nije više djelatnica televizije koja je s emitiranjem počela u ožujku prošle godine.

Nakon što je televizija počela s programom, Ivanu su mnogi vidjeli kao pravo osvježenje na medijskoj sceni, a uređivala je i vodila emisije “Pod povećalom” i “Zrcalo tjedna”, s koje je u zadnje vrijeme maknuta, nakon čega je vodila emisiju “Dobar dan, Hercegovino”.

Kad se pojavila na televizijskim ekranima, počela je kao zamjenica glavne urednice programa i urednica i voditeljica dijaloških emisija, a analitičari su pisali kako je ”pravo televizijsko otkrivenje”.

”S televizičnim izgledom, stavom i stilom, dobro pripremljena, otresita kad zatreba, nije, kao na nekim drugim televizijama, gostima upadala u svaku rečenicu, ali ni dozvoljavala monologe. Iako bez iskustva u voditeljskom poslu, sugovornicima nije dozvoljavala da joj drže lekcije, ali ni pretjerivala u tom pokazivanju “tko je gazda(rica) u studiju”- tko pita, a na kome je da odgovara. Svaka čast! Ivana je opravdala ukazano povjerenje”, napisao je tada novinar Milan Šutalo.

Kada je Hloverka Novak-Srzić napustila mjesto glavne urednice Naše TV, Ćubela se privremeno našla na mjestu glavne urednice. Trenutno tu dužnost glavnoga urednika obnaša Damir Bliznac.

Inače, Našu TV, koja je s emitiranjem počela u ožujku, osnovalo je 55 hercegovačkih poduzetnika.

(Bljesak.info)

20 komentara

Komentiraj: