Neno Belan & Fiumensi 27. travnja u Mostaru

Neno Belan zasvirat će na pozornici velike dvorane Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače u Mostaru u nedjelju, 27. travnja s početkom u 20 sati.

S bendom Fiumensi Belan će proći kroz repertoar 30-godišnje karijere i izvesti neke od svojih najvećih hitova, poput „Rijeka snova“, „Ulicama grada“, „Galeb“, „Stojim na kantunu“, „Sunčan dan“, „Dotakni me usnama“, „Vino noći“…

Njegova glazba je pod direktnim utjecajem The Beatlesa, te općenito zvuka izvornog rock’n’rolla 1950-ih i britanskog i američkog pop-rocka 1960-ih godina, kao i dalmatinskih etno melodija i talijanskog belcanta, odnosno kancone.

Budući da gotovo svaka njegova nova pjesma postaje pravi hit, a svoju karijeru je potvrdio i brojnim nagradama, onda je sasvim jasno zašto i domaća koncertna publika smatra da su koncerti Belana i Fiumensa nešto što se ne smije propustiti. Tim više što se s mostarskom publikom nije sreo već nekoliko godina.

Ulaznice za koncert Nene Belana & Fiumensa u Mostaru stižu u prodaju početkom travnja, a sve novosti vezane za koncert možete pratiti na facebook stranici organizatora koncerta PRimera 

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.