Nemanja Bilbija vratio HŠK Zrinjski na vrh premijerligaškog poretka | Jabuka.tv

Nemanja Bilbija vratio HŠK Zrinjski na vrh premijerligaškog poretka

Nogometaši Zrinjskoga ponovno su na vrhu premijerligaškog poretka nakon što su na današnjem gostovanju s 1:0 slavili pobjedu kod Krupe u utakmici 5. kola Lige za prvaka, a hoće li čelnu poziciju zadržati i nakon sutrašnjega dana ovisi o ishodu velikog gradskog derbija Sarajeva i Željezničara.

Trenutak odluke na današnjoj utakmici zbio se u 47. minuti kada su “Plemići” izveli lijepu akciju kada je Filipović probio desnu stranu i ubacio za Handžića, ovaj loptu propustio, a Bilbija bez većih poteškoća postigao gol za vodstvo i pobjedu Sliškovićeve momčadi.

Veliku priliku gosti su imali i u 67. minuti kada se Jović u dobroj poziciji spetljao, a zatim Fejzić zaustavio udarac i danas sjajnog Filipovića. Ostalo je 1:0, a gosti su put Mostara i sa tim rezultatom mogli krenuti pjevajući.

KRUPA NA VRBASU – Gradski stadion ”Krupa na Vrbasu”. Sudac: Irfan Peljto (Sarajevo). Utakmica 5. kola Lige za prvaka: Krupa – Zrinjski 0:1 (0:0). Strijelac: 0:1 Bilbija (47). Žuti kartoni: Makitan (Krupa) / Kadušić, Bekrić (Zrinjski).

FK KRUPA: Fejzić, Galešić, Maksimović, Makitan, Lukić(52’ Dabić), Dujaković, Mirosavljević(62’ Glamočić), Nikolić, Aleksić, Banović, Marjanović(68’ Ljubenović). Šef stručnoga stožera: Slobodan Starčević.

HŠK ZRINJSKI: Pirić, Galić, Barišić, Jakovljević, Kadušić(45’ Čirjak), Perišić, Pezer(79’ Hairlahović), Jović, Filipović, Bilbija, Handžić(66’ Bekrić). Šef stručnoga stožera: Blaž Slišković.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj: