Nekima ipak nije nepoželjan: Željko Komšić posjetio Bugojno

Novoizabrani član Predsjedništva BiH i predsjednik DF-a Željko Komšić u srijedu je posjetio Bugojno gdje se sastao s DF-ovim izabranim zastupnikom u Parlamentarnoj skupštini BiH Vlatkom Glavašem i općinskim načelnikom Hasanom Ajkunićem.

On je rekao da Bugojno zaslužuje pažnju ne samo županijskih vlasti, već i vrha države te da lokalne zajednice nisu važne samo kada su lokalni izbori.

S načelnikom smo razgovarali o projektima ekonomske naravi, odnosno kako možemo otvoriti nova radna mjesta i kako ljudima vratiti nadu da se u ovoj zemlji može pristojno živjeti, kazao je Komšić.

Očekuje da će suradnja između njega i lokalnih zajednica biti neka vrsta pravila u sljedeće četiri godine.

Načelnik Bugojna Hasan Ajkunić rekao je da je Željko Komšić legalno izabran član Predsjedništva BiH kojem je javno čestitao na izboru.

Ovlasti koje imaju članovi Predsjedništva BiH su velike. Predsjednik je dobrodošao u Bugojno i već je izvjesno da ćemo imati jedan projekt. Vrlo brzo ćemo objaviti o čemu se radi, kazao je Ajkunić, prenosi Klix.ba.

Podsjećamo, predsjedavajući Općinskog vijeća Bugojno Igor Vrljić jedan je od potpisnika pisma kojim su predstavnici 11 općina Srednje Bosne proglasili Željka Komšića nepoželjnom osobom u njihovim lokalnim zajednicama.

Budući da je Željko Komšić, drugi bošnjački član Predsjedništva BiH, u svom prvom obraćanju nakon protuustavne i nezakonite pobjede za hrvatskog člana Predsjedništva BiH Hrvatima u Srednjoj Bosni poslao posebnu poruku i posvetio nam nekoliko minuta svog govora, i mi njemu posvećujemo ovo pismo i javno dajemo do znanja kako na prostore Srednje Bosne gdje žive Hrvati nije dobrodošao, ukoliko on uopće zna gdje žive Hrvati u Srednjoj Bosni, jer je podršku dobio u bošnjačkim mjestima po našim općinama, navedeno je u pismu.

Komšić hrvatskom državnom vrhu: Sjašite nam s glave, mi nismo glupi Bosanci

(www.jabuka.tv)


6 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.