Neke utakmice na SP u Brazilu igrat će se u 3 ujutro, svi žele izbjeći Manaus

Iako još nije poznato koje reprezentacije će igrati na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, FIFA je skrojila kostur turnira i već su poznati termini utakmica, piše Oslobođenje.

Prvenstvo počinje 12. lipnja i traje do 13. srpnja, a na otvaranju će igrati Brazil protiv još nepoznate reprezentacije u Sao Paulu sa početkom u 22 sata po srednjoeuropskom vremenu. Protivnik domaćina SP-a bit će poznat 6. prosinca kada je zakazan ždrijeb grupa.

Termini će biti prilagođeni vremenu u Europi, ali će ipak dio utakmica biti igran u tri sata ujutro po našem vremenu. Deset susreta grupne faze počet će u ponoć, deset u 22 sata, deset u 21 sat, a 17 utakmica u 18 sati, što znači da će po lokalnom vremenu biti igrane u podne.

Inače, organizatori su odlučili da reprezentacije sve tri utakmice u grupnoj fazi igraju u različitim gradovima. Stoga, za reprezentaciju BiH će biti vrlo bitno da na ždrijebu izbjegnu grupe A, D, E i G koje će po jednu utakmicu igrati u Manausu.

Naime, te četiri grupe igrat će po jedan susret u najudaljenijem gradu, okruženom džunglom, koji je recimo od Porto Alegra udaljen 4.502 kilometra!

host-cities-brazil-world-cup

Gradovi domaćini

(Bljesak.info)
Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.