Nekadašnji igrač Širokog i Zrinjskog postao prvi pomoćnik novog Hajdukovog trenera

Novi Hajdukov trener Jens Gustafsson predstavio je u petak stručni stožer prve momčadi. Pomoćnik 42-godišnjeg švedskog stručnjaka bit će Mislav Karoglan koji je u protekloj sezoni vodio Hajdukove kadete.

Karoglan je radio dobar posao i na klupi Croatije iz Zmijavaca i kao mlad perpektivan trener iz Dalmacije priključen je u rad Hajdukove Akademije.

Ljubitelji nogometa u Hercegovini sjećaju se Karoglana kao odličnog igrača koji je nastupao u dresu Širokog Brijega i Zrinjskog.

Hajduk je objavio i da će Voditelj kondicijske pripreme bit će Torbjörn Arvidsson. Ovaj 53-godišnji stručnjak za kondicijsku pripremu dolazi iz Švedske, kao nogometaš je cijelu karijeru proveo u Halmstads BK za koji je skupio preko 300 službenih nastupa.

Nakon nogometne karijere posvetio se kondicijskoj pripremi čime se neprekidno bavi od 2006. godine. Do sada je radio u švedskim klubovima Halmstads BK, Verbergs Bols te Kalmar FF.

Trener vratara bit će Zlatko Runje koji je do nedavno bio u stožeru Hajduka II, a prethodno je djelovao u okviru Akademije HNK Hajduk “Luka Kaliterna”. U stožeru prve momčadi ostaju video-analitičar Antonio Sebežević i kondicijski trener Šime Veršić.

Dosadašnji članovi stožera prve momčadi, Hrvoje Sunara i Toni Pašalić, priključit će se radu Akademije HNK Hajduk “Luka Kaliterna”.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.