Ne propustite hit komediju “Obično veče” s Milanom Gutovićem u Kosači

Jedan od najpoznatijih glumaca i komičara u regiji Milan Gutović Lane (popularni direktor Šojić), 28. rujna gostuje u Mostaru u velikoj dvorani Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače. Mostarskoj publici će se predstaviti sa hit komedijom “Obično veče”, s početkom u 20 sati.

Predstava “Obično veče” je stand up komedija tijekom koje Milan Lane Gutović priča s publikom o životnim zgodama i nezgodama na način koji publiku tjera na suze od smijeha.

Glumac Gutović jedan je od najpopularnijih glumaca na našim prostorima i dobitnik je mnogih priznanja za svoj kazališni, filmski i televizijski rad. Igrana je od Moskve, Londona i Pekinga sve do njujorškog Broadwaya; obišla je sve kontinente i mnoge države svijeta, a status kultne predstave zadržala je više od jednog desetljeća.

Gutović na jedinstven način govori o sebi i komentira aktualne društvene teme, poput politike, ljubavnih problema i muško-ženskih odnosa.

Gutović, koji je u ovoj predstavi tekstopisac i redatelj, potrudit će se svojim specifičnim humorom oraspoložiti i nasmijati publiku.

Ne propustite jedinstvenu priliku nasmijati se do suza neponovljivim dogodovštinama i humoru jedinstvenog Milana Laneta Gutovića.

Kabaretska predstava “Obično veče” traje 70 minuta i pravi je one man show. Ulaznice uskoro u prodaji na blagajni Kosače.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.