NBA igrač slučajno objavio privatni broj čelnika lige, znate što je uslijedilo

Michael Porter Jr., mladi košarkaš Denver Nuggetsa, propustio je cijelu prvu sezonu zbog ozljede pa će tek u predstojećoj imati status rookieja.

Tako se našao u skupini koja je slušala obvezno predavanje mladim igračima koje je održao čelnik lige Adam Silver.

On im se obraćao s pozornice, a na ekranu iza njega bili su izlistani njegovi osobni kontakti, odnosno službena e-mail adresa, broj telefona u uredu, ali i privatni broj mobitela na koji ga igrači mogu dobiti.

Portera su na predavanju očito mučili dosada i glad pa je fotografirao Silvera i objavio fotografiju na Snapchatu uz pitanje: “Je li konačno vrijeme za ručak?”

Naravno, na fotografiji su se jasno vidjeli svi Silverovi kontakti koje je mladi košarkaš dao na uvid cijelom svijetu. Vrlo brzo je shvatio što je učinio i izbrisao je fotografiju, ali ona se, dakako, već proširila.

Američki mediji tvrde kako ne mogu sa sigurnošću potvrditi da se zaista radi o privatnom Silverovu broju jer su neki nazvali broj i dobili govornu poštu, ali pokušali su mu se javiti i neki korisnici Twittera. Jedan čak tvrdi da mu je Silver odgovorio.

Ako si to zaista ti, reci Michaelu Porteru Jr. da ne dijeli tvoj broj na Snapchatu, savjetovao mu je jedan korisnik, na što je dobio odgovor: Hvala, hoću!

I drugi su mu se javljali sa svojim problemima, tražili da riješi problem zamračivanja utakmica u nekim saveznim državama, da vrati NBA franšizu u Seattle, da im savjetuje treba li se kladiti na Indiana Pacerse da osvajaju naslov…

Neki su mu slali pozive da s njima igra igrice ili ga čak dodavali u grupe sa svojim prijateljima.

Cijelu situaciju najbolje je sažeo jedan korisnik referencom na Richa Paula, agenta zbog kojeg je NCAA mijenjala pravila pa ih vratila na staro nakon što se pobunio, piše Index.hr.

Svi ste mislili da je Rich Paul moćan, a Michael Porter Jr. je samo jednom objavom na društvenim mrežama natjerao čelnika da promijeni e-mail adresu i broj telefona.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.