Navijačka groznica trese Široki Brijeg, najavljen i karusel

Velika navijačka euforija trese Široki Brijeg posljednjih dana, a kako se približava srijeda i prvi susret polufinala Kupa BiH između Širokoga Brijega i Željezničara, navijači su sve nestrpljiviji, a ovakva atmosfera nije odavno zabilježena.

S obzirom na to da ”Plavo-bijeli” ove sezone igraju Ligu za ostanak, jedini put do kvalifikacija Europske lige je osvajanje Kupa BiH te su na Pecari fokusirani isključivo na ovo natjecanje.

Prema svim najavama, očekuje se pun stadion Pecara, a za ovu utakmicu bit će otvorena i tribina Jug koja je u posljednje vrijeme bila rezervirana za akreditirane novinare.

”Cijena ulaznice za tribinu Sjever i Jug iznosit će 5 KM, a za djecu 1 KM. Na tribini Istok bit će smješteno oko 100 pripadnika navijačke skupine ‘Manijaci’ te će i oni plaćati ulaznice po cijeni od 5 KM”, potvrđeno je iz Nogometnoga kluba Široki Brijeg.

Također, ulaznice će se moći kupiti u pretprodaji od jutarnjih sati na dan utakmice u klupskom restoranu ”Plavo-bijeli”, a Jabuka.tv će toga dana u nagradnoj igri nagraditi čitatelje ulaznicama za ovaj iznimno važan susret.

Klub navijača Škripari za utorak 11. travnja u 20.00 sati najavili su karusel automobilima, koji obavezno moraju imati obilježja NK Široki Brijeg, gradskim ulicama te će i na taj način još više podignuti atmosferu i pozvati sugrađane da ispune Pecaru do posljednjega mjesta.

Policija je utakmicu okarakterizirala kao visokorizičnu te će oko stadiona, ali i na samim tribina, biti raspoređeno 60-ak policijskih pripadnika iz ŽZH i HNŽ.

Utakmica je na rasporedu u srijedu, s početkom u 18.00 sati ,uz izravan prijenos na Našoj TV, a zbog velikih gužvi koje se očekuju na ulazima, apelira se na navijače da na stadion dođu ranije.

(Bljesak.info)
28 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.