Natječaj za I. Summer Colour Art Fest 2017. 

Po prvi puta u sklopu Evergreen fest-a 2017. održat će se kulturno umjetnički festival SCAF – Summer Colour Art Fes, koji okuplja likovne umjetnike u trodnevnom live stvaralaštvu.

Festival će se održati 10.08., 11.08. i 12.08.2017. u kampu „Bungalovi“ Tromeđa-Čitluk. Pozivamo sve zainteresirane mlade likovne umjetnike da se prijave do 30.07.2017. na mail [email protected]

Projekt je namijenjen razvoju kulturne likovne scene, a cilj šarolikog programa je stvaranje interakcije između umjetnika i posjetitelja. Osim likovnih umjetnika, pozivaju se i performeri te svi kreativci koji svojim talentima žele upotpuniti live umjetnički festival.

Trodnevni umjetnički festival organiziran je u sklopu Evergreen festa koji već godinu zaredom okuplja veliki broj ljubitelja dobre glazbe i odlične zabave. U skladu s Evegreen festom i tema kojom će se likovni umjetnici baviti je „GLAZBA“.

Umjetnička ostvarenja nastajat će kroz tri dana, a pri završetku trećeg dana, bit će proglašen najbolji rad od strane tročlanog žirija, a dobitnika čeka vrijedna nagrada.

Uvjeti sudjelovanja:

  • mogu se prijaviti svi zainteresirani umjetnici, bez obzira na školovanje (akademski obrazovani i amateri), koji imaju 18 i više godina
  • učešće na festivalu plaća se participacijom od 50 KM.
  • potrebno popuniti prijavu i poslati na navedeni mail
  • poslati fotografije nekoliko ranijih radova (2-3)
  • kratku umjetničku biografiju i osnovne podatke
  • nastali radovi ostaju u vlasništvu SCAF-a

Organizatori će nakon prijava kontaktirati umjetnike i dogovoriti uvjete za izvedbu. Materijal će biti osiguran od strane organizatora.

Prijavni obrazac možete preuzeti na OVOM LINKU

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.