Nastup Darije Ramljak u Voiceu najslušaniji glazbeni video na Youtubeu – Jabuka.tv

Nastup Darije Ramljak u Voiceu najslušaniji glazbeni video na Youtubeu

U drugoj epizodi Nokauta u emisiji The Voice kandidatkinja Daria Ramljak izvela je pjesmu “Ako me nosiš na duši” koju u originalu pjeva Gibonni.

Svojim nastupom je oduševila i gledatelje i žiri, a čini se da je internet publika fascinirana njezinim glasom.

Naime, 20-godišnjakinja iz Međugorja, koja u prošlosti nastupala zajedno sa sestrom Annom Mariom izvodeći duhovne pjesme, u samo jedan dan popela se na prvo mjesto glazbenog trendinga na YouTubeu u Hrvatskoj, a njen je nastup dosad pregledan više od 100 tisuća puta.

Trending najgledanijih videozapisa u proteklom tjednu na Yotubeu u Hrvatskoj

A da stvar bude još bolja, zasad su od njene izvedbe Gibonnijevog hita gledaniji samo sažeci iz rukometne utakmice Njemačka – Hrvatska, koju su hrvatski rukometaši na dramatičan način pobijedili.

“Jednostavno i predivno! U nekom drugom svemiru naspram ostalih večeras”, “Wooow… Samo wooow… Takvu pjesmu otpjevati, svaka dlaka mi se naježila i oznojila koliko intenzivno i dobro je ovo bilo”, “Evo uzmi nosi sve što imam, samo nemoj prestajati pjevati…”, “Koja je ovo emocija… Božja… Vanzemaljska… Iz neke druge galaksije… Pjeva kao da ima dušu staru 1000 godina… A još je dijete svojom pojavnošću…”, samo su neki od oduševljenih komentara na YouTubeu.

Naša Daria putuje na probe iz Međugorja i svi se šalimo na račun njezinih dugih putovanja, a onda krene pjevati i svi imamo stisnuto grlo pola sata, ponosno je rekla njena mentorica Vanna nakon nastupa i zahvalila joj na odličnoj izvedbi. A po završetku njene izvedbe zadovoljno je uskliknula:

Yeess!

Darija je prolaz na audiciji izborila Oliverovom pjesmom “Ti me vodi preko voda”. Tad je rekla da joj je glazba život i objasnila da joj je otac roker usadio ljubav prema glazbi. Snagu pronalazi, kao je rekla, i u Bogu pa se prekrižila prije izlaska na pozornicu na audiciji.

I taj nastup je izazvao dosta pozornosti na YouTubeu pa je do sada pregledan više od 300.000 puta.

Sjajni Daria Ramljak i Josip Palameta prošli nokaut fazu u Voiceu

(www.jabuka.tv)


3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.