Nastavljeno suđenje Ivi Sanaderu: Odlučno odbacujem sve navode optužnice

Ivo Sanader jutros je doveden na zagrebački Županijski sud gdje mu se nastavlja suđenje za aferu Fimi media.

Bivši HDZ-ov premijer treba iznijeti obranu u postupku u kojem je s više osoba optužen za izvlačenje novca iz državnih poduzeća.

Prema optužnici, novac je korišten za financiranje Sanaderovih osobnih potreba i crnih fondova HDZ-a.

Njegov odvjetnik Čedo Prodanović sudu je predao nalaz vještaka prema kojem je raspravno sposoban pod uvjetom da rasprave traju najviše tri sata.

Sanader je pak sudu predao nalaze iz bolnice te kaže da zbog bolova u kralježnici može sjediti najviše 30 minuta pa moli da mu se da pauza svakih pola sata, prenosi Večernji.hr.

Odlučno odbacujem sve navode optužnice jer je riječ o konstrukciji, kazao je Sanader.

(www.jabuka.tv)


8 komentara

    • Normalno da je kriv, a ima njih jos itekako, ali Sanader je na vrhu poretku, ostali su samo ispruzili ruku kako je on davao, kao sto rade i gelipteri po Hercegovini kad drug Dragan ispruzi ruku milosrdno, medjutim Sanader odgovara po famoznoj ”zapovjednoj odgovornosti”, tj odgovorna je osoba, znao je sve sta se desava i orkestrirao je vecinu toga.

      • Ccc ,vjerojatno je tko, sa druge strane ,,prestrašeno ,čovjek čovjeku nemora biti vuk, sve je stvar izbora pošto je BOG dao čovječanstvu slobodu potpuno,e sad da Velikani ovako nisko padnu.strašno.

        • Ne razumijem sta si ti htio reci ovdje? Bog je covjeku dao slobodu, naravno, ali ako ti svojom slobodnom voljom vrsis kriminal, onda je na narodu da te za to kazni, pravni poredak i jednakost pred pravom mora postojati za sve.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.