Nastavljaju se radovi na rekonstrukciji regionalne ceste Čitluk – Međugorje – Široki Brijeg

U petak su nastavljeni radovi na dijelovima regionalne ceste koja povezuje Široki Brijeg s Čitlukom i Međugorjem.

Nakon što su u rujnu prošle godine dijelovi ove dionice bili rekonstruirani, ostalo je za ispraviti  još neke kritične točke.

Zastarijel asfalt pun pukotina i rupa na dionicama regionalne ceste R-425, zna stvoriti brojne probleme vozačima koji svakodnevno putuju ovom dionicom.

Dio ove ceste koji se nalazi na području Širokog Brijega je gotovo potpuno presvučen novim asfaltom, u poslijednih nekoliko godina, no zato su samo neki dijelovi presvučeni na teritoriju čitlučke općine.

Kako doznaje portal Jabuka.tv s terena, trenutno se obavljaju radovi asfaltiranja na pojedinim dionicama u Hamzićima i Donjem Malom Ograđeniku, postavljena je i dodatna signalizacija sa semaforima, zbog čega se promet odvijao naizmjenično.

Rekonstrukciju financira Ministarstvo prometa i veza Hercegovačko-neretvanske županije, na temelju programa koji je usvojila Vlada HNŽ, a odnosi se na projekt sanacije regionalnih cesta u južnom dijelu HNŽ-a.

Podsjetimo prije nekoliko dana je najavljeno kako će u ponedjeljak konačno početi i radovi na dionici Zvirovići-Tromeđa, također ceste koja se nalazi u vrlo lošem stanju, a nužna joj je temeljita rekonstrukcija.

U nekoliko fotografija pogledajte kako teku radovi na rekonstrukciji ceste u Hamzićima.

Konačno počinju radovi na cesti Zvirovići – Tromeđa

(www.jabuka.tv)


8 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.