Nastavlja se “zaključavanje cijena”, jeste li do sada uspjeli uštedjeti?

Treći krug projekta Federalnog ministarstva trgovine, Udruge poslodavaca, potrošača i sindikata počeo je u četvrtak, 20. lipnja i traje naredna tri mjeseca.

Nakon uspješno provedene akcije u trajanju od šest mjeseci u okviru koje je potrošačima omogućena ušteda na košarici proizvoda od 17,5 posto odnosno 50 KM, te povećanog prometa domaćih proizvoda, poslodavci su u suradnji sa sindikatom i Udrugama potrošača, bez direktnog sudjelovanja Federalnog ministarstva trgovine, odlučili nastaviti ovu akciju.

Popis u trećem krugu akcije obuhvaća 50 proizvoda, a za nastavak se prijavilo 21 trgovačko društvo (oko 1.100 trgovina).

Popis u trećem krugu akcije obuhvaća 50 proizvoda

Projekt ‘’Zaključavamo cijene’’ baziran je na dobrovoljno-dogovornoj osnovi i pokrenut na inicijativu Federalnog ministarstva trgovine uz sudjelovanje Udruge poslodavaca, Sindikata trgovine, udruga potrošača i domaćih proizvođača, te kao takav predstavlja jedan sasvim novi modalitet partnerskog odnosa svih relevantnih aktera u oblasti trgovine, podsjetila je Merima Maslo, savjetnica ministra trgovine.

U projektu su sudjelovala 32 gospodarska društva sa oko 1.500 trgovinskih objekata, koji su u skladu sa popisom osigurali najmanje jedan proizvod po zaključanoj cijeni na dogovoreno razdoblje.

Federalno ministarstvo trgovine i svi sudionici u Projektu su, u cilju stabiliziranja cijena i ublažavanja rasta inflacije, kroz dijalog i partnerski odnos na jedan novi način promovirali društveno odgovorno poslovanje trgovaca, priopćeno je iz ovog ministarstva.

Projekt ”Zaključavamo cijene” postigao značajne rezultate

(www.jabuka.tv)

3 komentara

  • E aj zakljucaj Taff gel za kosu.
    Treba mi majkemi. 😂 Kad vidim ovo cijene od uzbudjenja mi se digne kosa, ali brzo padne.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.