Nastavlja se lijepa sportska priča: Početkom srpnja kreće turnir “Ulica protiv ulice”

Malonogometni turnir “Ulica protiv ulice” i ove godine će se održati na igralištu Dječjeg vrtića “Trnoružica” u Širokom Brijegu.

Na svom službenom Instagram profilu organizatori su potvrdili kako će se turnir održati početkom srpnja, ali točan će utvrditi naknadno.

Inače riječ je najmasovnijem malonogomentom turniru koji se održava na području Bosne i Hercegovine, a nastupa preko 300 ekipa i ukupno preko 2.000 sudionika svih dječjih uzrasta već 15. godinu zaredom.

Natjecanje je organizirano u pet kategorija:

  • 8 do 10 godina
  • 10 do 12 godina
  • 12 do 14 godina
  • 14 do 16 godina.
  • 16 do 18 godina.

Igra se po skupinama, ovisno o tome koliko ekipa u kojem uzrastu bude prijavljeno. Dječaci zasigurno prednjače u ovom natjecanju, ali prijavi se i određen broj djevojčica, što također pridonosi kvaliteti i promociji turnira.

Djelatnici, organizatori kao i suci turnira su poznati sportaši s područja cijele Bosne i Hercegovine kao i Hrvatske, a kao posebnu draž treba napomenuti da su na igralištu širobriješkog vrtića svojedobno nastupali i hrvatski reprezentativac Ante Rebić, nekadašnja nada Dinama Ante Ćorić, bivši uspješni igrači Širokog Brijeg poput Stjepana Lončara, Damira Zlomislića te Marija Kvesića, ali mnogi drugi izgrađeni nogometaši s područja Hercegovine.

Ne sumnjamo kako se među ekipama koje će ove godine nastupiti na turniru kriju brojni talenti koji će jednoga dana postati vrsni nogometaši.

Sve točne informacije oko početka turnira bit će objaljene na službenim stranicama turnira na društvenim mrežama u skorije vrijeme.

(www.jabuka.tv)


7 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.