Nastava u ŽZH produžuje se za tjedan dana

Učenici u ŽZH su nakon blagdana Uskrsa imali 10 dana više odmora uz svakako planirane praznike. Sada će, čini se ići tjedan dana više u školu za razliku od učenika u ostatku Federacije BiH.

Kako neslužbeno doznaje portal Jabuka.tv školska nastava u Županiji Zapadnohercegovačkoj će trajati do petka 18. lipnja, umjesto planiranog datuma završetka nastave 11. lipnja.

Ovakvu odluku, Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i športa ŽZH donosi zbog gubitka nastave u četvrtom mjesecu.

Podsjećamo i kako su maturanti u ovoj županiji proslavili posljednji dan nastave u petak, 21. svibnja.

Obavijest o načinu održavanja nastave u HNŽ-u do kraja školske godine

(www.jabuka.tv)


19 komentara

 • Umjesto da pustite djecu da se odmore vi produzujete nastavu , a pod navodnicima se dio izgubljene nastave doknadio online nastavom. VI NEMATE OBRAZA.

  • Pa nije ni u redu da završe kad i ostali jer su na pocetku skolske godine posli tjedan poslije npr.HNZ-a, a jos su za Uskrs imali 10 dana vise odmora. Budite sretni pa samo tjedan duze idu, realno, trebali bi jos jedan tjedan produziti.

  • Sta se uvik bunite.
   Da nisu peoduzili opet bi žugali da nastavnici ne rade i da su dugo odmarali..
   Jadni ste, nemate obraza.
   Nije sve bila online nastava.
   Treba produziti dva tjedna…

 • Hahahahahaah.Sta reci nego se nasmijati.Jebala vas nastava.Zar ce nesta naučiti u tom tjednu.Okanite se djece dosta im je svega i vasih kontrolnih i ispitivanja non stop samo da nizete ocjene.

  • Ma da,pustite djecu!
   Pustite ih da se s.e.r.u. na glavu i roditeljima i nastavnicima. Ne trebaju učiti, ne trebaju ništa raditi, ne trebaju poštovati nikoga, ne trebaju se pristojno ponasati, ne trebaju ić u školu nikako, a kamoli studirati!!!!
   Pa kakvi ste to vi bolesnici svega vam i kakve to vi divljake odgajate?

   Kakvi su vam divlji i neodgojeni, ja bi i pojedine roditelje ponovo u školu, a ne samo djecu im.

 • Ko vodi ministarstvo nista me ne cudi. Nazalost djeca trpe stalno. Prvo su nama roditeljima rekli da rade duplo materije dnevno (nonsens) pa da idu svaki drugi dan. A sad kao treba jos jer nisu stigli

 • Dica su po Mostaru i po Bosni u ratu pod granatama i pod pucnjavom išla redovno u školu, a vi se bunite zbog 5 dana nadoknade. Sram vas bilo. Dica su vam još i dobra kakvi ste vi.

 • E da mi je samo znat od čega se trebaju odmarat, od nastave i učenja sigurno ne. Sve je njima prišnije od škole. Čast izuzecima.

 • Ne znam kako nismo pomrli kad su vratili djecu u školu ima 20 dana.

  Ovdje su babe navještale mrtve po ulici, di ste sad miševi?

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.