Nasmijavao je generacije: Od posljedica zaraze koronavirsuom preminuo komičar – Jabuka.tv

Nasmijavao je generacije: Od posljedica zaraze koronavirsuom preminuo komičar

Svijet se danas oprašta od još jedne glumačke legende. Od posljedica zaraze koronavirusom preminuo je legendarni britanski televizijski voditelj i komičar Tim Brooke-Taylor. Umro je u 79. godini života, a tužnu vijest javnosti je obznanio njegov agent.

S velikom tugom vas obavještavamo da je Tim preminuo danas, od COVID-19. Pamtit ćemo ga po mnogo čemu, ali ćemo spomenuti ćemo samo neke poput “The Goodies” i “I’m Sorry I Haven’t A Clue”, rekao je i nastavio

Imao je, naravno, mnogo fanova koje je baš uvijek tretirao s pažnjom, čak i nakon dugih i iscrpljujućih proba i snimanja. Bio je izuzetan klijent i zadovoljstvo je bilo raditi za njega. Sve vrijeme koje je proveo u showbusinessu imao je podršku supruge Christine, kazao je.

Vijest o njegovoj smrti rastužila je mnoge kolege koji su se odmah počeli opraštati na društvenim mrežama. Među prvim je bio producent Simon Blackwell koji je napisao: “Srce mi je slomljeno zbog Tima.

Ispunio je djetinjstvo mnogih ljudi sa smijehom i to je činio više od deset godina”. Inače, široj javnosti Tim Brooke bio je najpoznatiji ulozi u britanskoj komičnoj seriji The Goodies koja se emitirala od 1970. do 1982, piše Večernji.hr.

(www.jabuka.tv) 


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.