“Naše putovanje počinje”: Edukativno druženje s trudnicama u Mostaru

Naše putovanje počinje” naziv je projekta koji će se u organizaciji kompanije Sfera d.o.o. Mostar, a u suradnji s poliklinikama iz Mostara, Sarajeva i Banje Luke održavati svaki mjesec, kvartalno po gradovima.

Prvo druženje održat će se u Mostaru 12. listopada 2018. godine, u suradnji s Poliklinikom Vitalis.

Nova zgrada ove poliklinike bit će mjesto savjeta, druženja, komunikacije, te dodjeljivanja nagrada i poklona.

Program počinje u 18:00 sati te će, pored edukativnih predavanja, trudnice imati priliku dobiti i poklon vrećice s promotivnim materijalom, časopis “Roditelj” te promotivni materijal klinike. Pored toga, tu su nagrade i poklon paketi sponzora i partnera. Za svaku prisutnu trudnicu Poliklinika Vitalis osigurala je poklon kupon s 50% popusta na pregled.

Cilj programa u trudnoći je održavanje zdravlja trudnica, priprema tijela za porod te edukacija o važnosti praćenja trudnoće.

Inače, tvrtka Sfera izdaje jedini stručni časopis za uspješan odgoj djece u BiH, “Roditelj”. Časopis već dugi niz godina svaki mjesec stiže u ruke ciljanoj publici, informira, savjetuje, educira i nagrađuje.

Shodno uspješnoj suradnji sa stručnjacima, liječnicima i majkama, nastala je ideja za realizacijom ovog projekta. Poliklinika Vitalis najmodernija je privatna zdravstvena ustanova u široj regiji koja svojim pacijentima nudi najmodernije dijagnostičke pretrage i preglede.

Nakon Mostara, slijedi druženje u Sarajevu u Poliklinici Sunce Agram, a nakon toga u Banjoj Luci u Poklinici Medico S.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.