Naša TV traži voditelje glazbenih i kviz emisija

Prva hercegovačka komercijalna televizija Naša TV sa sjedištem u Mostaru je pod uredničkim vodstvom Hloverke Novak Srzić započela s eksperimentalnim radom.

Naša TV trenutno traži voditelje glazbenih i kviz emisija. Svi koji su željni novih znanja i praktičnog iskustva mogu se prijaviti za rad.

”Za voditelje glazbenih i kviz emisija mogu se prijaviti svi koji se žele okušati u televizijskom vođenju. Ukoliko ste zainteresirani za novo radno iskustvo svoj životopis možete poslati na e-mail [email protected]”, kazali su iz Naše TV za studentski portal Treci.ba.

Program Naše TV gledatelji će moći pratiti putem kabelskih televizija Home TV i Telemach. Na ovoj televiziji u početku će se emitirati tri sata programskog sadržaja iz vlastite produkcije.

Jedna od emisija je mozaična koja će obrađivati raznovrsne teme od politike, sporta, gospodarstva, socijalnih priča do lifestyla.

Našu TV su prije nekoliko mjeseci osnovali hercegovački poduzetnici s osnivačkim ulozima od 15.000 i 30.000 maraka nastojeći postići heterogenu vlasničku strukturu s ciljem da nitko pojedinačno ili pojedine interesne skupine ne mogu utjecati na uređivačku politiku televizije, prenosi Treci.ba.

Ukupno je prikupljeno 990.000 maraka osnivačkog kapitala. Službenih informacija kada će ova televizija započeti s emitiranjem još nema.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.