Naša stranka neće u vlast s HDZ-om, SDA i SNSD-om

Predsjedništvo Naše stranke odlučilo je u subotu da ta stranka ni na jednoj razini vlasti neće ići u koaliciju s HDZ-om, SDA i SNSD-om, priopćeno je iz Naše stranke.

Predsjedništvo Naše stranke na sjednici održanoj 19. siječnja 2019. u Sarajevu jednoglasno je potvrdilo: Naša stranka ni na jednoj razini vlasti neće ići u koaliciju s HDZ-om, SDA i SNSD-om, istaknuto je u priopćenju.

Ova rečenica bila je ujedno i jedina rečenica u priopćenju koje je danas odaslala Naša stranka nakon održane sjednice predsjedništva stranke.

Predsjednik Naše stranke Predrag Kojović rekao je za Klix.ba da se tome u ovom trenutku nema što mnogo dodati.

Podsjetimo, u proteklim danima u političkim kuloarima kružile su priče da je Bh. blok na ozbiljnom ispitu zbog činjenice da bi neke od ovih stranaka mogle na razini Federacije i BiH otići u vlast sa SDA, HDZ-om i SNSD-om. To se najviše odnosilo na SDP i DF.

Iako su nakon sastanka s liderom DF-a Željkom Komšićem, lideri SDP-a i Naše stranke, Nermin Nikšić i Predrag Kojović, izjavili da se neće primicati ni SDA ni HDZ-u BiH, takav jedan zaključak, zajedno kao Bh. blok, nisu donijeli.

Sada je prva Naša stranka istupila s nedvosmislenim stavom da neće u vlast sa SDA, HDZ-om i SNSD-om, a u sljedećem tjednu očekuje se i sjednica Predsjedništva SDP-a na kojoj bi i ova stranka trebala donijeti jasan stav.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.