Naša policija ili ne zna prometne propise ili ih jednostavno nije briga!

Da zakoni ne vrijede za sve podjednako pokazuje fotografija koja je nastala jučer u poslijepodnevnim satima.

Naime, ispred tržnog centra ”Mepas Mall” službeni policijski automobil bio je parkiran točno na mjestu gdje je prethodnih dana više desetina vozača zaradilo kaznu za nepropisno parkiranje.

Iza njega bio je parkiran i automobil marke ”VW Passat”.

Upravo na ovoj lokaciji proteklih je dana provođena akcija od strane PU Mostar na uklanjanju vozila i kažnjavanju vozača koji bi automobile parkirali na ovom mjestu.

Očito da zakoni u ovom gradu ne vrijede podjednako za sve, i očito je nekima dopušteno ono što drugima nije, zaključuje čitateljica portala na kraju maila.

(Bljesak.info | Foto: Bljesak.info)

7 komentara

  • Pa zato ih svi i mrze, što se vazda prave majmuni, glume neku silu, ”čast izuzetcima malo ih je”, to sve treba u mirovinu poslat ove stare prdonje, kad mi je napisao jednom kaznu za nevezanje pojasom 30km kao jednu ćemo malu kaznicu, a ja bio svezan,a ostalo sve mi uredu, kaže ja moram donijet određen broj kazna u postaju, šta mene boli racku i za tebe i za postaju, i kome čovjek da se obrati…???

  • kod nas je inače sveprisutan debilizam,u svim strukturama društva,nigdje niti ima školovanih a ni pametnih da se nađu bar u medijima,zato i jesmo svaki dan tuplji a posebno se to vidi po portalima gdje stvarno objavljuju bizarne stvari umjesto da se okrenu nečem pozitivnom i naprednom za svo društvo

  • Primjetit će te da u policiju idu sve neki debili i jazavci, i onda se ti jazavci dočepaju neke značke i pomoću nje pumpaju svoj jadni ego. Žalosno ali istinito…

  • bem mu miša, cveće ne umem da metnem u ktaenomru, mogu li lično da ga uručim kroz mesec dana? Mislim, uz cveće hoću da dam i neki poljubac, kao naknadu za čekanje.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.