“Naš Hajduk” postaje vlasnik 24,53 posto dionica kluba

Ove nedjelje udruga “Naš Hajduk” trebala bi postati vlasnik 24,53 posto dionica Hajduka, a na Narodnom trgu bi se tim povodom trebalo održati potpisivanje ugovora između Tommyja i Našeg Hajduka, najavljeno je to u petak na konferenciji za medije koja je održana ispod legendarne murve na Starom placu.

Tajnik Udruge “Naš Hajduk” Ivan Rilov je tom prilikom izjavio da su pred ostvarenjem jednog od ciljeva zbog kojih je Udruga osnovana i zbog čega postoji, a to je da s vremenom postanu vlasnici određenog dioničkog paketa Hajduka. Rekao je da su postigli dogovor o kupnji 24,53 posto dionica Tommya, te najavili događaj na Narodnom trgu.

“Pozivamo sve građane da se provesele, to je povijesni događaj za sam klub. Time blindiramo aktualni model funkcioniranja kluba i to na principu demokratskih izbora članova NO-a. Nema povratka na staro i kadroviranja po raznim kriterijima. Nedjelja je najveći dan od kada udruga postoji. Nemojmo zaboraviti da je upravljačka, a ne vlasnička kriza Hajduk dovela korak do propasti. Ovo je korak da se to više nikad ne dogodi, to je moment kada ćemo dobiti izutenu moć u razgovorima u kojima ćemo štiti ‘socios model’. Ovo je važno za proces i razvoj demokratskih tokova društva. Izuzetno nam je drago što je Hajduk opet avangarda”, kazao je Rilov posebno se zahvalivši tvrtki Tommy koji su, kako je rekao, bili korektni i koji su pokazali želju da daju priliku tom projektu da zaživi akcija na pravi način.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.