Narodna stranka Radom za Boljitak će tužiti portal Poskok.info

“U cilju izgradnje boljitka za građane Bosne i Hercegovine, izgradnje demokratskog društva, poštivanja novinarske etike, poštivanja principa istinitog izvještavanja i zaštite digniteta Narodne stranke Radom za boljitak i njenih dužnosnika, ovim putem demantiramo sve gnusne laži koje su danas osvanule na portalu Poskok.info“, priopćeno je iz Narodne stranke radom za boljitak.

“Naime, laž je da je od strane Narodne stranke Radom za boljitak i njenog dopredsjednika bilo ikakvih lobiranja u smjeru kupovine delegata. Laž je i to da je predsjednik Boljitka Mladen Ivanković Lijanović bio kandidat za delegata u Domu naroda PSBiH.

Laž je sve navedeno. Današnji tekst na navedenom portalu ogledalo je očite neprofesionalnosti i netransparentnosti rada jednog medija”, stoji, također, u priopćenju.

Najavljeno je medijima i cijeloj javnosti, kao i autorima teksta i uredništvu portala Poskok.info da zbog spomenutih laži i neprovjerenih informacija u vezi sa dopredsjednikom Narodne stranke Radom za boljitak Jerkom Ivankovićem Lijanovićem slijedi kaznena prijava.

“Pozivamo urednike i novinare web portala i drugih medija koji prenose izmišljotine portala Poskok.info da u narednom razdoblju obrate veću pozornost na sve ono što predstavlja istinu zasnovanu na činjenicama”, istaknuto je u priopćenju.

(Fena | Foto: Screenshot Poskok.info)


11 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.