Napokon medeni mjesec? Franka i Ćorluka na tajnom putovanju!

Samo dan nakon vjenčanja nogometaš je poručio svojoj supruzi kako neće biti ništa od medenog mjeseca jer on ide u Moskvu.

Čini se da se Franka Batelić i Vedran Ćorluka spremaju na medeni mjesec.

Na Instagramu objavljuju slike ranog leta, pjevačica daje do znanja da kreću u nove avanture, no nije potvrdila lokaciju. Moguće je da par ipak putuje na medeni mjesec koji su odgodili nakon vjenčanja koje je bilo krajem srpnja.

Franka Batelić je na Instagramu uz fotografiju u pidžami napisala da je zaboravila promijeniti vremensku zonu i krenula u teretanu u šest ujutro. Navodno je zaboravila da je u Londonu, pa se probudila loše volje. U krevetu je pozirala i sa suprugom Vedranom Ćorlukom i tako je otkrila da ipak ne ide na tjelovježbu jer je uz fotografiju napisala “lice za jutarnji let”.

Samo dan nakon vjenčanja nogometaš je poručio svojoj supruzi kako neće biti ništa od medenog mjeseca jer on ide u Moskvu.
Franka mu je dva tjedna nakon doletjela tamo s novom plavom bojom kose, spremna za njihov ‘dejt’.

Ostala je tamo dok je Čarli odigrao tri utakmice, pa su zajedno odletjeli natrag u Istru kako bi napunili baterije prije utakmica.

Vedran se od reprezentacije oprostio nakon, kako kaže, 12 godina i 103 nastupa početkom kolovoza, pa su on i Franka ponovo odletjeli zajedno uživati u Moskvi.

Mladi supružnici konstantno su na relaciji Zagreb – Moskva, te pokušavaju ukrasti svaki trenutak koji mogu kako bi bili zajedno.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.