Napokon: Doris Dragović u Hercegovini

Proslavite vrhunac ljeta i zapjevajte pod zvijezdama s najljepšim glasom Mediterana i vlasnicom najpopularnijih hitova zabavne glazbe – Doris Dragović.

Glazbena diva koja već dugi niz godina puni najveće dvorane diljem Hrvatske napokon će nastupiti i u Amfiteatru Herceg Etno sela, 12. kolovoza 2021. s početkom u 21 sat, te sigurni smo, održati koncert za pamćenje.

Čaroban prostor Amfiteatra Herceg etno sela idealna je kulisa za emotivnu glazbenu poslasticu i svevremenske hitove poput “Malo mi za sriću triba”, “Željo moja”, “Jedini”, “Krivi ljudi”, “Neću propast ja”, “Baklje ivanjske” te najnoviji, moćnu dalmatinsku baladu “Sna‘cu se ja” koja je pokazala svu raskoš Dorisinog glasa, zbog kojeg je obožavaju generacije već godinama.

Ne propustite priliku za čuti jedan od najljepših vokala na ovim prostorima!

Ne zaboravimo da je Doris nedavno održala koncert pred prepunom zagrebačkom Arenom, za koju se danima tražila ulaznica više, a koncert je dobio titulu glazbenog događaja godine, s toga napominjemo da svoju ulaznicu osigurate na vrijeme! Ulaznice su od utorka u prodaji, putem susatava kupikartu.ba; na recepciji Herceg Etno sela te na info pultu Mepas Mall-a.

(www.jabuka.tv)
1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.