Naoružani razbojnici policajcima ukrali automobil i nestali

Dva maskirana napadača otela su od pripadnika Ministarstva unutarnjih poslova Tuzlanske županije službeno vozilo, potom se udaljivši u nepoznatom pravcu, javlja N1.

Dogodilo se to u nedjelju oko 21.30 sati u Burgulama kod Tuzle, a – prema prvim informacijama – naoružani su razbojnici dvojicu policajaca na dužnosti istjerali iz vozila, a onda se udaljili s mjesta događaja.

Kako je objavila televizija N1, prometna patrola bila je na lokalnoj autobusnoj stanici gdje su vršili redovne kontrole. Dvije maskirane i nepoznate osobe, s automatskom puškom i pištoljem, prišle su policiji. Nakon toga, razoružali su policajce i oteli im službeno policijsko auto i pobjegli. Oštećeno auto tijekom noći pronađeno je u naselju Ljepunice.

Kako su mještani Brgula rekli, nakon krađe nastalo je opsadno stanje na magistralnoj cesti Tuzla-Orašje jer se veliki broj policajaca s dugim cijevima i pripadnika specijalne policije pojavio na licu mjesta.

(www.jabuka.tv)

5 komentara

  • Zato treba policiji dignit place na 3000,-KM i da u Tuzlu idu MUP-ZZH a muslimani u ZZH na posaa,onda nebih bilo tajkin sin nemojmo ,moramo zastitit drustveno priznate obitelji.To je jedina jednadzba za mir ,sigurnost i slobodu.Inace i kod nas ce lokalni dileri,kriminalcici i bossovi glumit vece policajce od temeljne policije.Nacelnika dovest iz Zavidovica a naseg u Zavidovice ili Brcko.Ma savrsen bi bio red.

  • kakva drzava takva policija niko ih ne stoji zakon se ne provodi mozes dovesti koga hoces kad je odnos prema policiji takav kad je bila milicija nisi ga smio pogledati poprijeko dobijes mazu a sve su bili pod navodnike nasi tada je milicija bila drzava a sad je policija jad i cemer ko i drzava

  • jadna policija s kojim budalama ima posla ija sam među tim budalama –njima bi trebala bit plaća fiksna 1500 km + za hranu gorivo a govna u županijama i općinama sve na ulicu majku im udbaško špijunsku

Komentiraj: