Naoružani razbojnici opljačkali benzinsku crpku nedaleko od policije

Dobojska policija traga za dvojicom razbojnika koji su proteklog vikenda opljačkali benzinsku crpku “Nestro”, koja se nalazi u glavnoj gradskoj prometnici, a iz koje su prijeteći pištoljem i ispalivši jedan metak odnijeli oko 4.500 KM.

Pljačka se dogodila u noći između subote i nedjelje, oko jedan sat iza ponoći, kada su u crpku, koja se nalazi nekoliko stotina metara od zgrade Policijske uprave Doboj, ušla dvojica razbojnika.

Bili su maskirani fantomkama i jedan od njih je imao pištolj, kojim je odmah zaprijetio radniku. Kada su ušli u objekt, povikali su “pljačka” i muškarac koji je imao pištolj ispalio je jedan metak u zrak kako bi uplašio radnika. Drugi razbojnik je u ruci držao najlonsku vrećicu, priča izvor Nezavisnih novina.

S obzirom na to da je u noćnoj smjeni radio sam, radnik crpke nije imao nikakve šanse protiv razbojnika koji su se ponašali kao da su ušli u samoposlugu, a ne kao da čine kazneno djelo.

Iz blagajne je razbojnik koji je nosio vrećicu kupio novac i ubacivao ga u vrećicu, a kada mu se učinilo da je uzeo dovoljno plijena, zajedno s “kolegom” istrčao je iz objekta, navodi ovaj izvor te dodaje da radnik crpke od straha za svoj život nije vidio u kojem pravcu su se zaputili razbojnici.

Policija je na mjesto događaja stigla prije dojave, jer se jedna patrola nalazila u blizini u redovnom obilasku.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.