Namamio djevojčicu (15) na Facebooku, pa je silovao i ucjenjivao snimkom

Marjan P. (20) iz Beograda uhićen je u akciji inspektora Trećeg odeljenja beogradske policije zbog sumnje da je silovao maloljetnicu, koju je namamio preko Facebooka, a zatim i snimio prisilni seksualni odnos, i video-snimkom ucjenjivao djevojčicu.

Osumnjičeni je u kontakt sa 15-godišnjom devojčicom stupio predstavljajući se na Facebooku kao DJ Toni, a zatim joj je posle prepiske putem chata predložio da se upoznaju.

– Djevojčica je prihvatila prijedlog i oni su se sastali, nakon čega je Marjan P. maloljetnicu odveo u svoj stan, gdje joj je predložio seksualni odnos. Djevojčica je odbila njegov prijedlog, ali ju je osumnjičeni Marjan P. usprkos tome napao i silovao. Cijeli prisilni seksualni odnos snimio je svojim mobilnim telefonom – kaže za Blic izvor iz beogradske policije.

Maloljetnica je o onome što se dogodilo u stanu Marjana P. šutila nekoliko dana, i nije se povjerila nikome. Policiji se obratila tek kada ju je Marjan P. ponovno pozvao, inzistirajući da ponovno dođe kod njega da vode ljubav, prijeteći da će ukoliko odbije, snimku s mobilnog telefona pokazati njezinim roditeljima i staviti na Facebook.

Ubrzo nakon prijave, Marjan P. je uhićen, određeno mu je zadržavanje od 48 sati, nakon čega će biti priveden istražnom sudiji.

Prema saznanjima “Blica”, osumnjičeni Marjan P. je i ranije privođen, takođe zbog seksualnih delikata, i ranije su mu na meti bile djevojčice, kojima je prilazio na ulici i nasrtao na njih.

U beogradskoj policiji navode da ovo nije prvi slučaj silovanja do kojeg je došlo upoznavanjem preko Facebooka.

Prvi takav slučaj dogodio se 2009. godine, kada je Aleksandar Nešković (45) iz Novog Beograda namamio na sastanak tada 13-godišnju djevojčicu iz Obrenovca, kojoj se na Facebooku lažno predstavio kao Filip 007, koji ima 17 godina.

Nakon dopisivanja, razmene mail adrese i brojeva mobilnih telefona, Nešković je djevojčicu silovao u svom automobilu, a zatim nastavio da je proganja dok ona nije sve ispričala roditeljima koji su slučaj prijavili policiji.

Prilikom uhićenja Neškovića, policija je u njegovom telefonu i računalu pronašla više od 200 porno-snimaka s maloljetnicima.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.