Nakon Širokog Brijega, i u Grudama postavljeni stacionirani radari

Nakon što je u Širokom Brijegu krajem prošlog tjedna postavljeno šest stacioniranih radara, još ih je pet početkom ovog tjedna ”osvanulo” u Grudama.

Kako piše portal Grude-Online.info, radari se nalaze u mjestu Zagomila, u naselju Prispa u Ružićima te u Ulici dr. Franje Tuđmana, Ulici Gojka Šuška i Ulici Republike Hrvatske.

Prema informacijama kojima raspolažu Grude Online, radari su već u funkciji te imaju mogućnost snimanja prometa tijekom 24 sata. Prikupljene informacije mogu biti iskorištene i u druge operativne svrhe, jer se jasno vide podaci o vozilu, mjestu i vremenu prolaska kraj kamere.

(www.jabuka.tv)

7 komentara

  • Ovo je samo pranje a trebali bi više učiniti na nabavi učila za škole , doručak i prevoz učenika i studenata a i platiti profesore ali i sve radnike koji su cimentirani na 500 -600 KM pa da se poradi na moralnim vrijednostima društva i pojedinaca koji su nam kao uzor, negativan naravno.pa nam ne bivtrebali ni radari toliki ni kamere za sitne prijestupe.

  • Policija zna za sve indijance koji ugrozavaju promet normalnim ljudima pa stoga bi bilo korisno da ih policija usmeno upozori na to,a ne da na ovaj nacin uvode strogocu cijelom puku,jer svi cemo se mi nekad zamislit I zaboravit na taj radar u nekoj banalnoj brzini koja uopce nije opasna

Komentiraj: