Nakon Mostara i Širokog Brijega, TV1 dostupna u cijeloj Hercegovini

Veći dio zapadne Hercegovine od danas je pokriven signalom TV1 te se na kanalu  28 UHF band programski sadržaji ove tv kuće mogu pratiti u svim većim mjestima ovog dijela BiH.

Proširenje zemaljske pokrivenosti je nastavak ekspanzije TV1  i predstvalja realizaciju obećanja koje je naša tv kuća dala gledateljima  u ovom dijelu Hercegovine, a to je da će do kraja kolovoza moći pratiti program naše tv kuće i pored sistema kabel operatera.

Izvršenom analizom i kontrolom tv signala na predajnicima u Širokom Brijegu i Međugorju tehnička ekipa TV1 je utvrdila da se signal prostire od Širokog Brijega do Gruda te  Čitluka i Međugorja sve do granice sa Hrvatskom u Doljanima.

Iz press službe TV1 podsjećaju da je 18. srpnja TV1 teresterijalno pokrila područje općine Široki Brijeg te da od tada vlada veliki interes gledateljstva za pokrivanjem ostatka regije, što je uspješno realizirano u proteklom periodu. Signal TV1 tako je dostupan i u Čitluku, Međugorju, Ljubuškom, Čapljini, Domanovićima, Višićima, kao i u ostalim mjestima zapadne Herecegovine.

(www.jabuka.tv)

2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.