Nakon brze inspekcijske kontrole zapečaćeno 38 objekata u FBiH, izdana 153 prekršajna naloga

Inspektori Porezne uprave Federacije BiH u petak su nastavili brze kontrole i na cjelom području FBiH do 19 sati izvršili 271 brzu kontrolu s ciljem provjere poštivanja Zakona o fiskalnim sustavima i zapošljavanja radnika na crno, priopćeno je iz te porezne uprave.

Otkriveno je 45 neprijavljenih radnika, 64 obveznika koji nisu izdavali fiskalne račune, 11 objekata bez instaliranog fiskalnog uređaja i 15 objekata koji su radili bez odobrenja.

Zbog utvrđenih nepravilnosti: zapošljavanja neprijavljenih radnika, neevidentiranja prometa putem fiskalnog uređaja, nepostojanja fiskaliziranog uređaja i rada bez odobrenja nadležnog tijela, zapečaćeno je 38 objekata i u 153 slučaja su napisani prekršajni nalozi.

Ukupno su izrečene novčane kazne od 281.550 KM. Aktivnosti se nastavljaju i u narednim danima, a Porezna uprava poziva porezne obveznike da usklade poslovanje s važećim zakonima.

(Fena)


8 komentara

  • VISOKO OBRAZOVANE BUDALE JESTE JADNI MISLITE DA JE NAROD GLUP ,ZATO I ODLAZE IZ OVE ŠUGAVE ŽLIBINE ŠTO NEPODNOSE LAŽI OBKAVITE KOLIKO SU VAM DALI .

  • Ahaha,oni dodu pokupe pazar u svoj dzep i odose,briva njih,samo prosipaju maglu.daj jednom stanite ukraj tom domuzluku i lopkvluku,kvo ne vodi ama bas nicem dobrom osim vama ,uhljebima koji ste naucili nisga neradit a punit kasu,fuj,fuj na vas

  • Uvijek im je trebalo para pred božić pred bajram pred novu godinu pred more itd namire koliko im treba i odose pa se ti snalazi kako porez da platiš i robu da kupiš da djecu prehranis

  • Od svega najžalosnije kad te tvoj iz tvog naroda kažnjava a toga ima u izobilju kao da jedva čekaju da ti napišu kaznu a toliko nesređenih stvari u ovakvom društvu i nije nikakvo čudo što se svakim danom sve više objekata zatvara i mlađi idu vani kao da neko od dragosti sa završnim fakultetom radi u gostionica ili butiku

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.