Najzgodniji gradonačelnik u BiH pokazao novu djevojku

Gradonačelnik Banja Luke, Draško Stanivuković, opet se našao u središtu pozornosti. Mladi političar pokazao je novu djevojku na jednom događaju na Manjači.

Došli smo na Manjaču da se čudom čudimo, napisao je u opis fotografije na kojoj se drži za ruke s novom djevojkom.

Kako pišu bh. mediji, atraktivna brineta se zove Andrea Lužija, a ovo je njihovo prvo javno pojavljivanje. Koliko dugo su zajedno i kako su se upoznali, zasad nije poznato. No jedno je sigurno – Stanivukovića su prije Andree povezivali sa srpskom pjevačicom Tanjom Savić, prenosi Story.hr.

Ovaj zgodni političar ima 30 godina, a dužnost gradonačelnika Banja Luke obnaša od 2020. godine. U fokusu javnosti našao se 2020. i to zbog svoje obiteljske kuće koja je jedan od najfotografiranijih objekata u Banjoj Luci.

Kuća u kojoj gradonačelnik stanuje u vlasništvu je njegova oca koji se bavi privatnim biznisom, a nalazi se u naselju Petrićevac, javlja Blic. Brojni mediji pišu da Stanivukovići ‘hodaju po zlatu’, što potvrđuju i razne fotografije i objave izvođača radova.

Naveli su da su u kuću ugrađeni i mozaici od čistog 24-karatnog zlata. Stanivukovića se zbog toga naziva ‘kraljem raskoši’, a njegovu kuću su prozvali ‘bosanskim Versaillesom’.

(www.jabuka.tv / Foto: Pixsell, Dejan Rakita)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.