Najveći izdajnik se vratio u Juventus: Bonucci izjavom dodatno razljutio navijače 

Leonardo Bonucci (31) prije točno godinu dana je od jednog od junaka Juventusa postao najomraženija osoba u klupskoj povijesti.

Bonucci je napustio Staru damu i otišao u momčad Milama, a sada se, u potpuno neočekivanoj razmjeni igrača – vratio u Torino.

Nezahvalan posao čeka sada Bonuccija. Odbjegli sin, nekad junak navijača i jedan od najobožavanijih igrača Stare dame prije godinu dana svojom je odlukom da ode u Milan zauvijek podigao nepremostivi zid između sebe i navijača.

Nisu pomogle ni njegove izjave u kojima je “pokopao” sve što je radio u Juventusu, samo kako bi se dopao navijačima Rossonera. Nije mu pomoglo ni to što je krajem ožujka usred Torina, u derbiju Juventusa i Milana, proslavljao gol koji je zabio svojoj tada bivšoj momčadi. Navijači Bonucciju tu proslavu nisu, niti će ikad oprostiti.

I sada se taj i takav Leonardo Bonucci, spletom okolnosti, nakon samo godine dana vraća u Juventus. Nitko od navijača nije ga dočekao, ni na aerodromu, ni na stadionu… A Bonucci? Potpisao je novi ugovor s Juventusom, na pet godina i prvom izjavom dodatno potpalio vatru u sukobu s navijačima.

Bilo je teško zamisliti da će se ovo dogoditi, kazao je Bonucci nakon što je potpisao ugovor i nastavio:

Ali fantastično je. Luda priča… Uzbuđen sam. Torino je moj dom, Juventus je moj dom, tako da sam zaista sretan što sam se vratio.

Učinio je Bonucci sve kako bi ispravio pogrešku od prije godinu dana, pristao je sada na čak dva milijuna eura manju plaću, ne traži ni kapetansku traku, a u Milan je otišao, između ostalog jer je dobio ulogu kapetana, piše Tportal.hr.

Sada je pitanje kako će ga uopće prihvatiti nekadašnji suigrači jer svi se sjećaju sukoba s Mandžukićem, a o najvjernijim navijačima Juventusa niti ne treba govoriti. Sigurno je samo jedno, čeka ga pravi pakao, prvi mjeseci povratka u Juventus sigurno mu neće biti lako živjeti.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.