Najveće greške koje radite kada se oblačite za vjenčanje

Nije problem samo bijela boja.

Nepisano je pravilo da na vjenčanju nitko ne nosi bijelo osim mladenke. No to nije jedina greška koju rade žene kada odlaze na vjenčanje.

Nije pristojno niti u redu nositi bilo koju boju koja može zasjeniti glavnu zvijezdu toga dana – mladenku, a tu mislimo i na zagasitije nijanse ružičaste, nježne bež boje pa čak ni svijetloplave jer danas mladenke često biraju vjenčanice i u ovim bojama, prenosi Index.hr.

Posebno o tome vodite računa ako ste se odlučili za dugu haljinu, a obratite pozornost i na teksturu haljine, da također ne bude slična mladenkinoj. O dekolteima i preizrezanim te prekratkim haljinama ne trebamo govoriti, no neke žene misle da je dekolte jedina zabranjena stvar. Naime, ni potpuno gola leđa nisu primjerena za taj važan dan, a budite oprezne i s haljinama koje na sebi imaju prozirne dijelove jer i one mogu biti vrlo problematične.

Preintenzivne nijanse poput jarko crvene, neonsko zelene ili žute, jarko ružičaste ili narančaste također mogu biti loš izbor. Razlog je jednostavan – previše “iskaču” na fotografijama.

Boje su dobre i poželjne jer uljepšavaju fotografije, ali i kod njih je bitno ne pretjerati, a upravo to rade žarke nijanse.

Još jedna greška koju češće rade muškarci svakako jest preležerno odijevanje pa trapericama na ovom događanju jednostavno nema mjesta.

(www.jabuka.tv) 


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.