Najtalentiraniji tenisači Europe na turniru u Širokom Brijegu

Ponajbolji mladi tenisači Europe ovih dana borave u Širokom Brijegu a razlog je turnir za djevojčice i dječake uzrasta do 12 godina iz kalendara Tennis Europe.

Stoga je iznimno živo na terenim SC-a “Đulić” gdje se talentirani tenisači iz desetak različitih zemalja međusobno bore prikupljajući bodove za svoj što bolji plasman na europskim i svjetskim listama.

Bosna i Hercegovina je zastupljena sa po šest svojih predstavnika i u jednoj i u drugoj konkurenciji, a nakon što su u dane proteklog vikenda igrani kvalifikacijski mečevi u glavnom dijelu (koji je krenuo u ponedjeljak) i ženskog, kao i muškog turnira sudjeluju po 32 igračice, odnosno igrača. Finalni susreti se igraju u dane predstojećeg vikenda kada ćemo dobiti pobjednike trećeg po redu izdanja ovog turnira u Širokom Brijegu.

Na licu mjesta smo se mogli uvjeriti kako su i djeca, kao i njihovi roditelji, i više nego zadovoljni uvjetima rada i smještaja, ali i samom susretljivošću Širokobriježana.

Nema sumnje kako je ovo jedna jako dobra reklama i za Široki Brijeg i općenito Hercegovinu, pa organizatori turnira na čelu s Markom Čuljkom – Đulićem vjeruju kako će i sponzori u budućnosti imati više sluha za pomoć pri organizaciji ovakvih i sličnih manifestacija, a kao što je primjerice ovom prilikom imao Testing centar iz Mostara.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.