Najpoznatiji njemački premium liker, Jägermeister, dolazi u novom pakiranju

Kompanija G3 Spirits predstavila novitete iz svog portfolia.

Četvrti In Horeca međunardoni sajam, održan 14. lipnja u Sarajevu donio je bogatu ponudu iz oblasti ugostiteljstva. Tijekom dvodnevnog sajma, posjeteljima je prezentirana inovativna i zanimljiva ponuda iz oblasti ugostiteljstva i ugostiteljske opreme.

G3 portfolio predstavljen posjetiteljima ove godine donio je nekoliko noviteta. Vodeći premium njemački biljni liker, Jägermeister predstavio se u novom ruhu – ICE COOL Packu.

Kompaktno pakiranje i nesalomljiva ambalaža obradovat će ljubitelje ovog pića. Pored novog Jägermeister pakiranja, G3 SPIRITS je posjetiteljima prezentirao još jednog člana Mast Jägermeister obitelji – Gin Sul, craft gin koji dolazi iz jedne male njemačke destilerije, osnovane 2014 sa sjedištem u Alton distriktu.

Osnivač destilarije Steven Garbe, istakao je da kao relativno mlada kompanija, GIN SUL je bio u potrazi za partnerom sa iskustvom, uspjehom i kvalitetom.

Sada imamo jedinstvenu, životnu priliku učiti od najboljih, izjavio je Steven.

Pored premium alkoholnih pića, novitet portfolia kompanije G3 Spirits čini impresivan popis pjenušavih vina. Pop Up bar na ovogodišnjem sajmu posjetiteljima je ponudio da kušaju neka od najpoznatijih pjenušaca na svijetu, a neka od njih se po prvi put nalaze i na našem tržištu.

Bottega Gold – Prosecco atraktivnog izgleda i bogatog okusa kao i Mionetto – Prosecco koji slovi za najprodavaniji proseco na svijetu zagolicali su nepca, a poored toga, posjetiteljima je bila pružena prilika kušati i Torley mađarsko pjenušavo vino, koje nam dolazi iz jedne od najstarijih mađarskih vinarija. Ljubitelji bezalkoholnog osvježenja mogli su uživati u novom okusu premium tonika Thomas Henry – Mangu ili se s barmenima posavjetovati kako ga ukomponirati u ukusne koktele.

Bogat i zanimljiv program Confest In Horeca sajma ugostiteljstva i ugostiteljske opreme, pored bogate i raznovrsne ponude izlagača donio je niz edukativnih workshopova i prezetacija brendova čime je pokazao inovativnost, modernost i bogatstvo ponude naše zemlje kada je ova branša u pitanju.

*PR članak