Najpopularnija u povijesti Netflixa? Ova serija srušila je rekord Tiger Kinga – Jabuka.tv

Najpopularnija u povijesti Netflixa? Ova serija srušila je rekord Tiger Kinga

Serija Ginny & Georgia srušila je rekord na Netflixu koji je skoro godinu dana držao megapopularni dokumentarac Tiger King.

Naime, nijedna serija nikada nije toliko dugo dominirala na Netflixovoj ljestvici top 10 kao što to trenutno radi Ginny & Georgia.

Ta tinejdžerska humorna drama već je 28 dana uzastopno na vrhu ljestvice najpopularnijih sadržaja na Netflixu, dok je iza nje sad Tiger King koji je to mjesto držao “tek” 27 dana.

Ginny & Georgia tako bi mogla biti najpopularnija serija na Netflixu ikad, no još uvijek se čekaju službene brojke Netflixa, piše Forbes.

Serija je po dosad dostupnim podacima najgledanija serija na Netflixu u najdužem vremenskom periodu otkad je 2020. predstavljena top 10 ljestvica.

Ovako izgleda popis:

1. Ginny & Georgia – 28 dana

2. Tiger King – 27 dana

3. The Queen’s Gambit – 22 dana

4. Ratched – 15 dana

5. The Umbrella Academy – 15 dana

6. 13 Reasons Why – 14 dana

7. Away – 12 dana

8. Unsolved Mysteries – 12 dana

9. Floor is Lava – 12 dana

10. The Crown – 11 dana

11. The Haunting of Bly Manor – 11 dana

12. Dead to Me – 10 dana

Ovaj uspjeh je još veći kad se uzme u obzir da u samim počecima emitiranja Ginny & Georgia nije bila među razvikanijim serijama na Netflixu. U prvim danima emitiranja bila je četvrta na top 10 ljestvici te se pretpostavljalo da će za serije od 10 nastavaka to biti maksimum.

Serija koju mnogi zovu “zločestom verzijom Gilmoreica” prati priču Georgie Miller i njene kćeri Ginny. Autorica serije je Sarah Lampert, a glavne uloge igraju Brianne Howey, Antonia Gentry, Diesel La Torraca, Jennifer Robertson i Felix Mallard.

Priča je izazvala podijeljene reakcije, dok su neki oduševljeni, drugi je zovu “sapuničarskim TV trashom”.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.