Najmlađa ekipa HCK Široki nastupila na dječjem festivalu u Mostaru

Najmlađa ekipa Hrvatskog cheerleading kluba Široki nastupila je na dječjem festivalu u Mostaru.

Mini kadeti ekipa od 2,5 do 6 godina je svojim preslatkim nastupom oduševila sve nazočne i zasluženo dobila pljesak od publike, a od organizatora i medalje i diplome za svoj nastup.

Otkako je cheerleading sport pod olimpijskim okriljem mini kadetski uzrast više nije natjecateljska ekipa na državnom prvenstvu, već se kreće od kadeta, a mini kadeti su uzrast pripreme za natjecateljske uzraste. U mini kadetima se tako kroz igru uče osnove cheerleading sporta, a sve što nauče kroz sezonu izvedu na nekoliko nastupa koje imaju godišnje.

Foto: HCK Široki

Stigao nam je poziv na festival u Mostaru pa smo iskoristili priliku jer nam je blizu, da odvedemo naše najmlađe da nastupe u drugom gradu, da se zabave, druže i steknu novo iskustvo. Jedna curica nam zbog viroze nije mogla nastupiti, al smo i njoj ponijeli medalj za uspomenu da ima kao i ostatak ekipe. Ekipa je oduševljena i već su pitali kada opet idu na putovanje po medalju, navode iz HCK Široki

Na festivalu su nastupili razni kako cheerleading klubovi tako i plesni klubovi iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Crne Gore. Festival je organizirao Cheerleading i plesni klub Erigo D Mostar, a otvorio ga je gradonačelnik Grada Mostara Mario Kordić.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.