Najljepši poklon za kraj godine: Jessica Alba rodila sina Hayesa

Nakon dviju kćeri, šestogodišnje Haven Garner i devetogodišnje Honor Marie, glumački bračni par Jessica Alba i Cash Warren, na samu Staru godinu, dobili su sina kojeg su nazvali Hayes.

Prve fotografije malenog dječaka, ponosni roditelji podijelili su sa svojim obožavateljima na Instagramu.

Za glumački bračni par, Jessicu Albu i Casha Warrena, 2017. godina nije mogla bolje završiti, piše Tportal.hr.

Na samu Staru godinu, Jessica Alba rodila je treće dijete – sina, kojem su ponosni roditelji nadjenuli ime Hayes Alba Warren.

Prvu fotografiju malenog dječaka, putem svojih profila na Instagramu, Jessica i Cash podijelili su sa svojim obožavateljima. ‘Hayes Alba Warren, 12/31/2017, najbolji poklon za Novu godinu. Cash i ja smo blagoslovljeni ovim darom, a Haven i Honor su oduševljene svojim malim bratom’, napisala je ispod fotografije usnulog dječaka Jessica Alba.

I ponosni otac dirljivom je objavom raznježio sve pratitelje: “Tvoja mama je najsnažnija žena koju znam…nemaš pojma koliko si sretan da ju imaš pored sebe. Imaš dvije nevjerojatne sestre koje te obožavaju i znam da ćeš im biti zahvalan što ih imaš da te nauče svemu u životu. Na tvoj prvi dan, obećao sam ti da ću te voljeti, paziti, ali i omogućiti da ostvariš sve svoje snove. Dobrodošao u obitelj moj slatki dječače Hayes.”

Alba i Warren imaju već dvije kćeri, šestogodišnju Haven Garner i devetogodišnju Honor Marie. Da je trudna s trećim djetetom, Jessica je objavila u srpnju prigodnom fotografijom na kojoj ona i njezine kćerke drže balone s brojevima 1, 2 i 3.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.