Najljepša adventska razglednica poslana s manifestacije ”Božić u Posušju”

Četverodnevni blagdanski program pod nazivom ”Božić u Posušju” u subotu se uz miris bakalara i kuhanog vina te zvuke tradicionalnih božićnih napjeva priveo kraju.

Od protekle srijede na Trgu hrvatskih branitelja u Posušju, posjetitelji iz Posušja i drugih mjesta koji su bili dio ovog lijepog adventskog druženja, imali su prilike uživati u bogatom kulturno-umjetničkom programu kojeg su zajedno s organizatorom Općinom Posušje, priredile osnovne škole i dječji vrtići, srednjoškolci, Glazbena škola Posušje, HKUD Fra Petar Bakula, Cheerleadnig kluba Posušje, HGSS Posušje, PVP Posušje, TS Forte i klape Grga te muška i ženska klapa Zvizdan, priopćili su organizatori.

Uz to, na preko 20 štandova nudila se bogata gastronomska ponuda od domaćih uštipaka, kiselog kupusa, suhomesnatih delicija, roštilja, kuhanog vina i ostalih okrjepljujućih napitaka, kao i rukotvorina i proizvoda od ljekovitog bilja.

Posebno su se ovom događaju veselili mališani koji su imali priliku sudjelovati u pregršt nagradnih igara, pisati pisma Djedu Božićnjaku i dočekati njegov dolazak u središnji gradski park. Bila je to prilika i kroz organiziranu fotkaonu ovjekovječiti susret i ponijeti sigurno lijepu uspomenu s ovog događaja.

Sudeći po broju posjetitelja, druženju do dugo u noć i zvucima gange koji su se spontano, pored programa mogli čuti, može se reći kako je ovogodišnja manifestacija postigla svoj cilj da se u zajedništvu i dobrom raspoloženju dočeka najradosniji dan u godini, kazali su organizatori.

Na kraju su zahvalili svim posjetiteljima, ali i onima koji su dali dobrovoljne priloge za najpotrebitije, rekavši kako će biti usmjereni prema Caritasu biskupije Mostar-Duvno i Trebinje-Mrkan.

(www.jabuka.tv)

2 komentara

  • ako je sliku svoju ljubim ,nešto,onda što je vrijedno!?Advent,došašće je sasvim nešto suprotno od ovog što upirno gurate da je Advent-Došaće!?

  • Dosadan i glup program. Da nisu vrtici ukljuceni u program,jer onda roditelji moraju dovest dicu na njihovu točku,na tom adventu nitko ne bi bio

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.