Najgora pjesma ikada? Dobila je čak dva milijuna “dislajkova” u manje od tri tjedna – Jabuka.tv

Najgora pjesma ikada? Dobila je čak dva milijuna “dislajkova” u manje od tri tjedna

Bibi H je relativno nepoznata njemačka pjevačica koja je ovih dana izazvala zanimanje društvenih mreža. Zašto? Zbog svoje pjesme “How it is (wap bap)”, koja je u manje od tri tjedna pregledana više od 36 milijuna puta, ali i ono važnije – ‘dislajkana’ više od 2 milijuna puta.

Bibi je ovim brojkama ušla u rang Justina Biebera i Miley Cyrus, a time se ponosi. Zanimljivo, Miley je za pjesmu “Wrecking Ball” dobila manje od 1,400,000 ‘dislajkova’ na gotovo milijardu prikaza, dok je Bibina pjesma ‘dislajkana’ više od 2 milijuna puta na “samo” 36 milijuna prikaza.

– Mislim, tko bi se bunio biti u društvu Justina Biebera i Miley Cyrus, pa makar i po broju ‘dislajkova’ na videu? – izjavila je nadobudna Bibi. Smatra da hejteri danas prevladavaju internetom i da je normalno da se njena pjesma i spot ne sviđaju svakome, prenosi 24sata.hr.

Bibi, pravog imena Bianca Heinicke, je inače vlogerica (video blogerica), a s ovom pjesmom se uputila u glazbene vode. Što se publike na YouTubeu tiče, prilično neuspješno. Čujte, pogledajte i procijenite sami…

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.