Najbolje online kladionice u Hrvatskoj – Savjeti za odabir

Najbolje online kladionice su one koje nude najviše pogodnosti svojim igračima. Pročitajte kojim kriterijima se vodi pri izboru stranice za klađenje.

Po čemu se zapravo ističu najbolje online kladionice u Hrvatskoj?

U Hrvatskoj uspješno posluju brojne sportske kladionice u posljednjih dvadesetak godina. Neke od njih ističu se zanimljivim bonusima, kao i detaljno razrađenim okladama na popularnim utakmicama.

U našoj zemlji pregršt je sportskih znalaca. Mnogi od njih uživaju prognozirajući ishod važnih utakmica. Baš zato je važan bio dolazak sportskih kladionica u Hrvatsku. Dogodilo se to početkom novog milenija, a u prethodnom desetljeću klađenje je iz fizičkih poslovnica u velikoj mjeri prebačeno online.

Klađenje u hrvatskim kladionicama popularno je tijekom cijele godine, a posebno kad se igraju globalno značajna natjecanja. Naši građani najviše se vole kladiti na Svjetska i Europska nogometna prvenstva, kao i na Olimpijske igre te najvažnija prvenstva u košarci, vaterpolu i rukometu.

Baš takva će biti 2024. godina, u kojoj nas tijekom ljeta čekaju velika uzbuđenja u svim popularnim svjetskim sportovima. Zbog toga mnogi u našoj zemlju upravo sad traže najbolju kladionicu za sebe, kako bi povećali izglede profitirati od vlastitog znanja. Mi vam zato donosimo nekoliko savjeta kako ocijeniti kvalitetu kladionice i lakše donijeti odluku gdje se registrirati…

Kvote i razrada utakmica najvažniji kriterij

Ako tražite najbolju kladionicu za sebe, prvo morate provjeriti koeficijente na sportovima na koje se najviše kladite. U pitanju su množitelji vašeg uloga koje vam bookmakeri nude na nekoj okladi. Što su viši, to ćete više zaraditi u slučaju točne prognoze.

Već kraća analiza će vam otkriti da klađenje u hrvatskim kladionicama ide uz različite kvote. Pa vam tako netko može ponuditi 1,80 na pobjedu vašeg favorita, dok ćete na drugom mjestu dobiti samo 1,70. Na prvi pogled razlika se ne čini velika, no dugoročno će upravo o tečajevima ovisiti kakvi su vam izgledi završiti u plusu.

Svaka domaća kladionica specijalizirala se za nekoliko sportova, na kojima nudi najbolje tečajeve. Zato je potraga za najboljim koeficijentima uvijek individualna i ovisi prije svega o utakmicama na koje se kladite.

Što se pak razrade sportskih dvoboja tiče, ona je barem jednako bitna kao i sami koeficijenti. Naime, ponekad je vrlo teško pogoditi pobjednika nekog dvoboja. No, ako su u ponudi oklade na zbroj golova, individualni učinak igrača ili broj kornera, tada imate dobre izglede pronaći opciju koja će vam donijeti dobitak. Tu se katkad kriju krive procjene onih koji postavljaju kvote.

Hrvoje Reljanović, novinar i ekspert za klađenje svojedobno je naglasio u intervjuu za Jutarnji: Nisu ni bookmakeri svemogući. I njima se svakodnevno dogodi da propuste neke informacije ili da donesu krivu procjenu.

Postoji nekoliko tipova oklada koje ćete pronaći u najboljim online kladionicama:

  • europski hendikep i poluvrijeme/kraj,
  • oba tima daju gol i zbroj golova,
  • azijski hendikep i azijski zbroj golova,
  • klađenje na točan rezultat,
  • oklade na kornere, kartone i učinak igrača.

Nema sumnje, širok izbor oklada na vama omiljenim utakmicama mnogo znači i daje vam najbolju priliku da svoje znanje pretvorite u dobitni listić. Ne zaboravimo ni “cash out” iliti raniju isplatu dobitka kojoj je Ministarstvo financija dalo prošle godine zeleno svjetlo.

Ministar financija Marko Primorac o “cash out” opciji koju je pustio u javnu raspravu: Odabirom ranije isplate dobitka, igrač može ostvariti pravo na isplatu dijela dobitka po uplaćenom listiću za vrijeme trajanja događaja.

Tko se posebno ističe?

Osim koeficijenata i razrade utakmica, u ponudi sportskih kladionica važni su i bonusi. O tome dosta piše MightyTips – kladionice u Hrvatskoj, kao i mnoge druge specijalizirane stranice za analizu sportskog klađenja.

Germania

Kad sve uzmemo u obzir, eksperti za klađenje danas solidne ocjene daju Germania kladionici, zbog bonusa dobrodošlice do 1000 €, ali i zbog zanimljivih opcija za klađenje na nogometu i tenisu.

Prva Sportska

Prva Sportska Kladionica također ima svoje prednosti. Naći ćete u njoj program vjernosti koji vam daje priliku doći do dodatnih sredstava za igru. U ponudu su brojni sportovi, uključujući i neke koje nećete vidjeti u drugim kladionicama, poput klađenja na K-1 i na druge manje zvučne borilačke sportove.

Mozzart

Moramo spomenuti i Mozzart kao najugledniju regionalnu kladionicu. Ne samo što nudi bonus 400 €, već i detaljno prati sve najpopularnije sportove u Hrvatskoj.
22bet
Što se Europe tiče, tu je 22bet kladionica napravila važan iskorak. Azijski hendikep i azijski zbroj golova ovdje su uvijek u ponudi, uz bonus dobrodošlice 122 € i visoke kvote na popularnim utakmicama.

Rabona

Rabona vam pak omogućuje da skupljanjem sličica nogometaša uzmete čak 2000 € gratis sredstava, što je vrlo originalan način nagrađivanja.

Besplatni prijenosi i prilagođenost mobitelu

Najbolje online kladionice u Hrvatskoj poznate su i po svojim prijenosima sportskih događaja. Radi se o streamingu koji vam je dostupan unutar vašeg korisničkog računa. Streaming vam daje priliku uživo gledati nogometne, košarkaške, rukometne, teniske i mnoge druge dvoboje, bez ikakve posebne pretplate.

Što više toga online kladionica prenosi, to ima više smisla izraditi korisnički račun kod nje. Čak i ako vam se ne sviđaju kvote niti su bonusi zadovoljavajući, svejedno se isplati napraviti profil radi besplatnog gledanja utakmica.

Za kraj, moramo spomenuti i prilagođenost kladionice mobilnom uređaju. To je važno, kako biste u svakom trenutku imali pristup željenim okladama. Neki priređivači sportskog klađenja ponudit će vam responzivni dizajn svoje stranice, prilagođen ekranu mobitela. Drugi pak nude mobilnu aplikaciju. I jedno i drugo može biti pogodno za klađenje u pokretu. Sve ovisi o kvaliteti sučelja i njegovoj funkcionalnosti.

Zato prije nego donesete konačnu odluku gdje se kladiti, provjerite kako se otvara online kladionica na vašem mobitelu. Ako je sve u redu, a koeficijenti, bonusi i razrada utakmica odgovaraju vašim potrebama, tada više nema razloga odgađati izradu korisničkog profila…

(www.jabuka.tv)