Najbolja mjesta za seks na brzinu

Narušava li užurbani način života vaš seksualni život? Ako je odgovor pozitivan, pravo je vrijeme da u svoj život uvedete malo brzinske seksi zabave.
Našli ste se u trenutku u kojem želite to napraviti pod svaku cijenu, no nemate puno vremena… Gdje u tom slučaju obaviti ‘quickie’?
Evo nekih prijedloga:

1. Lift 
Brojni se parovi hvale prednostima seksi igrica u liftu. One dakako ne moraju uključivati seks već strasno maženje, ljubljenje ili istraživanje partnerovog tijela.

Ako se ipak odlučite na vođenje ljubavi u liftu – ne zaboravite pritisnuti “stop” kako biste izbjegli neželjene susrete.

2. Mračna kino dvorana 
Postoji li bolje mjesto za međusobnu intimnost od zamračene i poluprazne kino dvorane? Upravo su one idealno i nerijetko jedino rješenje za mlade parove koji tek počinju istraživati jedno drugo.

I poznati se seksolozi slažu kako nenapučene kino dvorane parovima jamče nesputanu privatnost. Međutim, ako vas uhvate na djelu, možete se naći u vrlo neugodnoj situaciji. Stoga vam savjetujemo da se ipak zadržite na dodirima.

3. Sporedna uličica 
Uska tamna uličica smještena iza nekog restorana ili stambene zgrade idealno je mjesto za nekonvencionalan seks na brzaka. Ipak, imajte na umu da se, osim seksi avanturista, u tamnim uličicama skupljaju i skitnice. Stoga pažljivo odaberite svoju skrivenu seksi oazu.

4. Zapuštene stepenice 

Stručnjaci tvrde kako su stepenice u poslovnim zgradama iznimno popularno mjesto za brzinski seks.

Zaposlenici se na taj način efikasno i hitro rješavaju nagomilanog stresa.

Imajte na umu da seks na stepenicama ipak nije u potpunosti bezazlen. Osim što se možete uprljati, samo jedan krivi pokret može uzrokovati pad ili ozljedu. Zaključak glasi: seks na stepenicama ili stubištu može biti uzbudljiv, ali i opasan.

5. Limeni ljubimac 
Iako brzinski seks u automobilu i nije neka originalna ideja, on se može pretvoriti u vrlo pamtljivo iskustvo.

Pritom svakako izaberite skrivenu lokaciju kako ne biste zaradili kaznu od 30 dana zatvora ili 100 eura. Iako nisu prostrani, limeni ljubimci su i dalje najpoželjnija fantazija većine parova.

6. Skriveni ured 
Ne znate gdje “konzumirati” uredsku romansu? Vrijeme je da krenete u potragu za skrivenim uredom kojeg nitko ne koristi.

Zaposlenici koji otvoreno priznaju seks na radnom mjestu tvrde kako 10-minutna intimnost sa suprotnim spolom poboljšava njihov radni učinak. Ako se odlučite za seksi avanturu na radnom mjestu, pazite da vas ne uhvate. (Net)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.