Najavljeno isključenje električne energije na području Širokog Brijega

Informirani smo kako će JP EP HZ-HB, poslovna jedinica Široki Brijeg, izvršiti rekonstrukciju mreže u nekoliko mjesnih zajednica.

Rekonstrukcija mreže će se odraditi u petak, 22. svibnja, zbog čega će doći do isključenja opskrbe električnom energijom.

Bez napajanja električnom energijom u vremenu od 8 do 11 sati bit će: područja Gornjeg Gradca, Donjeg Gradca i Knešpolja, a od 11 do 14 sati: područja Zavoznika, Čerigaja, Mokrog, Turčinovića, Rasna i Buhova.

Ovom prilikom se obavještavaju svi potrošači, a posebno studenti, učenici i oni čija se komunikacija odvija online putem, kako bi mogli na vrijeme planirati moguće obaveze.

Iz Elektroprivrede mole za razumijevanje.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

  • Mislim, svaka čast treba svak radit svoj posao, tj. održavati električnu mrežu, i uredno su javno najavili i zamolili za razumjevanje, ali zar je zbilja potrebno to raditi dok traje radno vrijeme i dok se pripremaju ručkovi?
    Ne bih stvarno želio ispasti žugator niti smatram da je 3 sata bez struje neki bauk, ali s obzirom na ovisnost o struji mislim da je primjerenije da se isključuje kada nije najpotrebnije građanima ni poslovnim subjektima.
    Npr zar se ne može za mjesec dana to odraditi, kada sunce izlazi u 5:08 sati?

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.