Najava: Širokobriješka večer 2016. u Gastro Globusu

Tradicionalno godišnje okupljanje Širokobriježana u Zagrebu „Širokobriješka večer“ održat će se u petak, 02. prosinca, u restoranu Gastro Globus na Zagrebačkom Velesajmu s početkom u 20:00 sati.

„Čovjek bez zavičaja jest kao stablo bez korijena.“

Širokobriješka noć tradicionalno je godišnje okupljanje Zagrepčana i Hrvata iz drugih gradova i mjesta koji su podrijetlom iz Širokoga Brijega, njihovih obitelji i prijatelja. Ova večer redovito ima i dobrotvorni i kulturni karakter, istovremeno okuplja mladost i mudrost. Prvenstveni cilj organiziranja ovakvih susreta je meĎusobno druženje, upoznavanje, pomaganje i zadržavanje povezanosti Širokobriježana i prijatelja. Samo su obitelj i zavičaj nezamjenjivi. Proteklih nekoliko godina okuplja se nekoliko stotina uzvanika što je svim članovima ove Zajednice najveći poticaj da zajednički ustrajemo u našem radu i organizaciji ove tradicionalne večeri. Kao i svake godine, očekuju se brojni prijatelji Zavičajne zajednice iz vjerskog, političkog, sportskog, kulturnog i gospodarskog života Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Za glazbeni dio večeri i zabavnu atmosferu na plesnom podiju u restoranu Globus pobrinut će se „Širokobriješki dukati“ i gosti iznenaĎenja.

Kao i prethodnih godina, goste očekuje bogata i raznovrsna tombola sponzorirana od strane prijatelja i donatora Zavičajne zajednice.

Cijena ulaznice za odrasle osobe iznosi 200 kuna, a za studente i mlade 100 kuna.

Za sve dodatne informacije i upite vezano za kupovinu ulaznica, poklone za tombolu ili financijsku pomoć pri realizaciji večere kontaktirajte

Zavičajnu zajednicu na navedene brojeve telefona:
Anton: 098/ 237 714 , Luka: 097/635 0363 i Ana: 098/ 9467 989.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.