NAJAVA: DJEČACI večeras u Mostaru

I tako, malo po malo iz smjera Lovrinca, preko Dalmacije i pomoću Kamiondžija u naše krajeve i u OKC Abrašević stigoše ni manje ni više nego DJEČACI!
Ovi splitski Beastie boysi, hip hop redikuli stila, rascvale grane coola i šta sve već ne, već dulje vrijeme razvaljuju etere i pozornice širom regije pa je konačno i bio red da stignu i do Mostara.
U početku mistične figure i rijetke ptice na radio stanicama u posljednje vrijeme ne silaze s vaših i naših usana (znamo).

Koncert ove splitske grupe održat će se u petak 25.5. u Mostaru, u Omladinskom kulturnom centru Abrašević sa početkom u 21h.
ULAZ (u pretprodaji): 10 KM
na dan koncerta: 12 KM

Evo šta oni kažu o sebi:

Dječaci su rep grupa iz Splita. Dobro repaju ali su stvarno debili.
Drugi album ISTINA je izašao 2011. za Croatiu Records. Prva naklada RASPRODANA u 2 dana! Debitantski album ”DRAMA“, osvojio je Zlatnu Kooglu za ALBUM GODINE i INDEXI 09 prvu nagradu za HIP HOP ALBUM GODINE!

Članovi su: VOJKO VRUĆINA (repa i radi glazbu), IVO SIVO (repa) i ZONDO (repa i radi glazbu) + šira familija dječaka od koje posebno treba istaknuti Predsjednika Dječaka (predsjedava). Grupa je osnovana 2005 godine nakon par godina intenzivne glazbene suradnje među članovima.

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.