Nagradna igra Laško piva: Prilika za slikanje sa Željkom Joksimovićem na koncertu u Mostaru

Pogodite s kojom pjesmom Željko Joksimović otvara svoj koncert u Mostaru i osvojite nagradu  Laško piva i fotografiranje sa izvođačom.

S nestrpljenjem iščekujemo veliki koncert koji će se u našoj organizaciji održati u subotu na stadionu pod Bijelim  Brijegom i do tada se još malo igramo i nagrađujemo najvjernije Željkove fanove, zajedno sa zlatnim sponzorom koncerta. Ovaj put pozivamo sve fanove da posjete instagram stranicu PRimere i sudjeluju u nagradnoj igri u kojoj trebaju pogoditi pjesmu s kojom će Željko otvoriti koncert. Odmah nakon prve pjesme,  slučajnim odabirom odabiremo najsretnijeg od onih koji su pogodili. Sretnog dobitnika ćemo informirati odmah za vrijeme koncerta i nakon zavšetka će moći preuzeti nagradu Laško piva i fotografirati se sa Željkom Joksimovićem, najavili su iz agencije PRimera.

Kako je i sam Željko najavio, publiku u Mostaru u subotu s početkom u 21 sat  očekuje glazbeno-scenski spektakl sa vrhunskom produkcijom, zvukom i rasvjetom. Jedan od pravih ljetnih koncerata čiji će repertoar biti sastavljen od brzih i plesnih pjesama.

Ulaznice po cijeni 25 KM (donja tribina), 30 KM (FAN PIT), 35 KM (VIP BACKSTAGE) I 50 KM (VIP GOLD) u pretprodaji su u Mostaru na info pultu Mepas Mall-a i caffeu Forest u Orci poslovnicama agencije Globtour u gradovima Čapljina, Ljubuški, Nevesinje, Trebinje, Međugorje, Posušje, Konjic, Livno, Neum, Široki Brijeg, te sustavu kupikartu.ba, stoji u priopćenju.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.