Nagrada za informaciju o Edinu Gačiću trebala bi iznositi 50.000 KM

Vlada Županije Sarajevo u utorak će na sjednici donijeti službenu odluku o iznosu nagrade za korisnu informaciju o ubojici Edinu Gačiću.

Nagrada bi trebala iznositi 50.000 KM kako neslužbeno doznaje portal Klix.ba.

Sutra će Vlada ŽS odlučiti o iznosu nagrade za informaciju koja dovede do lišenja slobode osumnjičenog za ubojstvo policajca Mahira Begića. Naći ćemo izvor i i stavku u budžetu jer želimo što prije pronaći i lišiti slobode ovu osobu, potvrdio je za isti portal ministar unutrašnjih poslova Županije Sarajevo Admir Katica.

Podsjetimo, Edin Gačić je višestruki ubojica koji se sumnjiči za ubojstvo Sauda Sultanića u mjestu Podorašac kod Konjica prije sedam dana te policajca Mahira Begića u mjestu Suhodol kod Tarčina.

Za sada je u tijeku opsežna potraga, a na terenu su brojne policijske ekipe. Građani dojavljuju svaku sumnjivu situaciju, a Vlada ŽS je obećala i novčano nagraditi osobu koja policiji dostavi konkretnu informaciju koja donese rezultat, a to je uhićenje Gačića.

(www.jabuka.tv)


7 komentara

  • Ovako je u vrijeme procesa u slucaju Leutar drzava isplatila 500 000 km kriminalcu iz Zenickog zatvora koji je lazno svjedocio protiv hrvata koji nemaju veze sa ubistvom Joze Leutara a sve u svrhu da skrenu istragu sa pravih izvrsilaca. Tadasnji min. Mupa Mehmed Zilic nikad nije pojasnio kome je ovo isplaceno, zasto i sto na kraju kada su ti ljudi bili odlobodeni. Gdje je novac zavrsio…? Mehmed Zilic, Faik Lusija su likovi koji su uz pomoc AIDA sve zataskali i slucaj preusmjerili sa pravih nalogodavaca i pocinioca ovog teroristickog cina. Svi o ovome znaju sve a godinama sute. Tko onda stoji iza tog teroristickog cina.

  • Edin Gacic, Nije ni Rambo, niti je nesto posebno istreniran. A jos manje pametan. Covjek je jednostavno pametniji od 99% onih koji ga jure, jer su oni debili, sa kupljenim dilopmama, koji se boje petarde, a ne pistolja, sa 20 kila viska, bez kondicije!!!?

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.